Setari Cookie-uri

Judecata femeilor: Parerea barbatilor despre grasute

Dragostea...in momentul in care iubim, gandim cu inima. Lasam deoparte toate regulile noastre si ne aventuram fara a ne fi teama ca am putea fi ranite. Ne este bine si pentru moment asta e tot ce conteaza.

Dragostea…in momentul in care iubim, gandim cu inima. Lasam deoparte toate regulile noastre si ne aventuram fara a ne fi teama ca am putea fi ranite. Ne este bine si pentru moment asta e tot ce conteaza.

Ne aranjam pentru ei, ne trezim dimineata cu gandul la ei si…ne infometam pentru ei. Vrem sa scapam de celulita, de kilogramele in plus, de pernitele inestetice din talie. Facem tot posibilul sa ii multumim, dar nu ascultam si parerea lor. Nu luam in calcul ca poate ei ne apreciaza asa cum suntem si nu isi doresc sa ne schimbam.

Am stat de vorba cu mai multi barbati si am realizat ca noi, femeile, habar nu avem ce inseamna aia frumusete. Sexul masculin este impartit in mai multe tabere in ceea ce priveste parerile despre femei si kilograme:


1. Exista barbati care vor iubite cu corp de fotomodel




Acest tip de barbati sunt innebuniti dupa femeile slabe, fara forme. In viziunea lor, frumusetea exterioara este cea care conteaza cel mai mult si trebuie intretinuta de-a lungul intregii vieti.

Mihai, 35 de ani: “Sunt intr-o relatie de 10 ani cu femeia perfecta. Imi iubesc foarte mult prietena pentru ca este genul de femeie care stie sa te atraga: are grija de corpul sau, stie ce, cand si cum sa manance, si se ingrijeste. Ceea ce imi place cel mai mult la ea este faptul ca reuseste sa se mentina in forma in ciuda programului incarcat pe care il are.

Robert, 27 de ani: “Pentru mine, aspectul exterior conteaza cel mai mult. Nu admit ca iubita mea sa devina o femeie obsedata de mancare, cu sunci, celulita si sani lasati. Mi se face scarba doar cand ma gandesc la asta. Imi cunoaste parerea si intelege ca o femeie grasa nu este atragatoare sub nicio forma.

2. Exista barbati care isi iubesc prietenele indiferent de formele acestora



Cea de-a doua categorie de barbati este reprezentata de cei pentru care frumusetea nu este atat de importanta. Pentru acestia conteaza mai mult interiorul, sufletul unei persoane, modul in care gandeste si cum se exprima.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.