Setari Cookie-uri

Judecata femeilor: Parerea barbatilor despre grasute

Dragostea...in momentul in care iubim, gandim cu inima. Lasam deoparte toate regulile noastre si ne aventuram fara a ne fi teama ca am putea fi ranite. Ne este bine si pentru moment asta e tot ce conteaza.

Acest tip de barbati vad frumusetea precum o floare trecatoare si inteleg ca rafinamentul si eleganta caracterizeaza o femeie sigura pe ea, inteligenta, care nu se lasa dominata de societate.

Stefan, 45 de ani: “Sunt casatorit de 20 de ani cu cea mai frumoasa femeie din lume. Am avut o casnicie fericita, plina de bucurii. Chiar daca la inceput era trasa ca prin inel, o data cu trecerea timpului sotia mea si-a pierdut formele, ingrasandu-se. Eu sunt mandru de ea si ii iubesc fiecare defect, fiecare gropita de celulita deoarece m-a ales pe mine dintre toti barbatii sa fiu langa ea intreaga viata.

Andrei, 23 de ani: “Niciodata nu am fost de acord cu principiul <<Esti slaba si frumoasa, esti perfecta.>>. Nu caut o femeie cu dimensiuni de fotomodel, ci o femeie speciala, care stie sa vorbeasca si sa se comporte in societate. Pentru mine conteaza mai mult modul in care se imbraca, cum se aranjeaza si cum gandeste pentru ca poti sa arati perfect dar sa nu stii nici cat fac 2+2.

3. Exista barbati care adora femeile grasute



Pentru unii barbati, femeile grasute reprezinta idealul. Ca exemplu avem poporul arab, barbatii din Orientul Mijlociu fiind de parere ca o femeie perfecta este o femeie cu forme, sani mari si fese apetisante.

Costin, 29 de ani: “Imi plac la nebunie femeile plinute deoarece sunt diferite de tot ce vezi pe strada. Vreau sa am pe ce pune mana cand am o femeie langa mine. Daca stau cu o slabanoaga aproape ca ma lovesc de oasele ei puternice. Ce placere poti avea in acel moment?

Marius, 33 de ani: “Eu am 80 de kilograme, iar prietena mea are 85. Imi place de ea, o accept asa cum este si sub nicio forma nu as putea sta cu o scandura care se gandeste 24 de ore din 24 la celulita, la ce trebuie sa manance sau care sa ma oblige si pe mine sa intru la regim.

Am ajuns dominate de lumea modei si cautam cu disperare sa aratam perfect. De unde stim noi ce inseamna cu adevarat perfectiune? Ne distrugem metabolismul doar pentru a nu mai fi noi, pentru a ne transforma in femei obsedate de aspectul exterior. Trebuie sa invatam sa ne iubim defectele, sa capatam incredere in noi si sa ne respectam pentru ca si cei din jurul nostru sa ne respecte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.