Setari Cookie-uri

Amorul cu un barbat in varsta: iubire sau compromis?

Credem cu desavarsire ca dragostea nu tine de varsta, sex, religie sau rasa. Dar in momentul in care vedem pe strada o tanara de 20 de ani tinandu-se de mana cu un barbat de 40 de ani, ne uitam cu coada ochiului si judecam relatia lor fara a sti ce se intampla intre ei.

Stefana, 35 de ani: “Noi suntem de vina pentru ca avem ca exemple vedetele care tin primele pagini ale ziarelor de scandal si apar la televizor aproape dezbracate. Ele se dezbraca si noi le consideram sexy, au tot ce isi doresc si vrem si noi sa facem bani fara sa muncim. Pentru fetele care abia isi incep viata, o relatie cu un om batran si cu bani este ca si cum Dumnezeu ti-a pus mana in cap. Te culci cu el si ai tot ce ai visat. Suna frumos, nu?

Nu judeca fara sa cunosti



Maria, 24 de ani: “Am o relatie cu un barbat cu 17 ani mai mare decat mine. Suntem impreuna de aproape patru ani. Nu astept de la nimeni sa ma inteleaga, ci ii rog pe cei care ma condamna sa isi vada de viata lor. Nu fac niciun rau nimanui, este tineretea mea si ma bucur de ea cum am chef. Il iubesc pe omul acesta pentru ca este matur, este diferit de toti tancii si heterosexualii obsedati de haine, cluburi, epilat si femei. El ma face sa ma simt femeie, sa simt ca traiesc. Sunt in siguranta alaturi de el, ma simt protejata. Ma face sa ma simt precum o printesa. Cum sa nu iubesti un om care te accepta asa cum esti si iti multumeste zi de zi ca esti in viata lui? Consider ca am multe de invatat de la el si il apreciez pentru tot ceea ce este. Este un barbat in adevaratul sens al cuvantului si stie sa ma faca fericita.

Acum te intreb si pe tine: Exista iubire intre o tanara si un barbat in varsta?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.