Setari Cookie-uri

4 tehnici de masturbare: Tu pe care o alegi?

Sunt sigura ca te pricepi sa obtii placere si de una singura. Cine a spus ca avem nevoie de barbati pentru a ne satisface? Nu, totul depinde de noi: putem indrazni si face tot ce ne trece prin cap fara a ne fi teama ca suntem judecate mult prea aspru. Asa ca sa trecem la actiune!

Cum o faci?

Sa incepem cu inceputul: ai nevoie de o perna sau orice alt accesoriu moale. Te intinzi pe burta si pui perna in zona genitala. Strange picioarele si executa miscari de du-te-vino.

Cat o faci?



Acest lucru nu am de unde sa il stiu. Depinde de tine, de cat de mult esti excitata sau de cat de repede ajungi la orgasm. Invata sa te rasfeti si sa iti acorzi timpul necesar pentru a obtine placere. Daca esti incordata, ia-o de la inceput si nu renunta pana cand nu ai ajuns pe culmile placerii.

4. Apa, un mod de relaxare


De asta stau unele femei atat de mult in dus. Desi nu stiam nimic de aceasta tehnica de masturbare, recunosc ca pare destul de interesanta.

Trebuie sa stai culcata pe spate in cada, cu picioarele larg desfacute. Desurubeaza capatul dusului pentru ca jetul de apa sa fie mai gros si mai puternic. Indreapta jetul spre clitoris si joaca-te cu presiunea apei. Daca nu functioneaza, modifica temperatura apei.

Daca simti nevoia, poti folosi degetele pentru o placere mai intensa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.