Indragostita, dar nefericita? Afla daca esti intr-o relatie toxica

Indragostita, dar nefericita? Afla daca esti intr-o relatie toxica
Kudika
19 August 2011

Spui ca esti indragostita pana la cer, ca nu poti trai fara barbatul de langa tine si, ca dovada, de fiecare data cand ai vrut sa va despartiti te-ai intors la el plangand, pentru ca simteai ca viata fara el nu are sens

Sursa: Noifetele.ro

Spui ca esti indragostita pana la cer, ca nu poti trai fara barbatul de langa tine si, ca dovada, de fiecare data cand ai vrut sa va despartiti te-ai intors la el plangand, pentru ca simteai ca viata fara el nu are sens... In plus, plangi des, esti nervoasa tot timpul, va certati din orice, iar felul in care se poarta cu tine te face sa iti pierzi increderea de sine.

Seamana descrierea de mai sus cu relatia dintre tine si iubitul tau? Ei bine, este foarte posibil ca legatura dintre voi sa se bazeze mai mult pe un fel de dependenta si nu pe dragoste, asa cum ti-ar placea sa crezi. O relatie de iubire ar trebui sa fie benefica pentru parteneri, sa le dea energie si siguranta celor doi. Daca nu este cazul relatiei voastre, este posibil sa fii implicata intr-o relatie toxica: va faceti rau reciproc, dar va incapatanati sa ramaneti impreuna.

Afla ce cred psihologii despre frica de singuratate si cum se vindeca aceasta

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: