Setari Cookie-uri

Incalca 7 reguli la prima intalnire

Lasa-te asteptata, fii retinuta in conversatie si nu-i da de inteles ca il placi, altfel i se urca la cap. Esti sigura ca vrei sa mai urmeze si o a doua intalnire? Atunci iata ce reguli trebuie sa incalci prima data:

Lasa-te asteptata, fii retinuta in conversatie si nu-i da de inteles ca il placi, altfel i se urca la cap. Esti sigura ca vrei sa mai urmeze si o a doua intalnire? Atunci iata ce reguli trebuie sa incalci prima data:



1. Imbraca-te sexy


Nu e cazul sa combini cea mai decoltata bluza din dulap cu fusta care de-abia iti acopera fundul. Insa, poti opta pentru o rochie mulata care-ti subliniaza silueta ori un decolteu discret care sa-i puna imaginatia la lucru.

2. Punctualitatea...

Din nou, avem un subiect sensibil. O regula mai veche te indemna sa nu te abati de la sfertul academic, asadar poti sa-l lasi sa te astepte 15 minute sau chiar 20. Totusi, esti sigura ca vrei asta? S-ar putea sa nu-l mai gasesti acolo cand ajungi, de aceea eu te-as sfatui sa fii punctuala. Ok, cateva minute sunt permise, dar nu exagera. Cu siguranta, nici tie nu ti-ar placea sa il astepti un sfert de ora la prima intalnire.

3. Prea mult mister dauneaza

Auzi deseori ca la prima intalnire trebuie sa-l impresionei cu...tacerea ta. Doar esti o fata finuta si nu trebuie sa-i dezvalui totul de prima data. Putin mister nu strica, dar in cantitate excesiva s-ar putea sa dauneze. Nu te apuca sa-i dezvalui picanterii despre trecutul tau si nici nu-i vorbi de rau pe fostii iubiti. In rest, esti libera sa-l impresionezi cu abilitatile tale de comunicare!

4. Surprinde-l cu un umor finut

Razi la glumele lui, insa fii cat mai naturala. Daca bancurile haioase povestite cu mult umor nu se regasesc printre abilitatile tale, nu te apuca sa improvizezi doar pentru a da bine. Poate il vei impresiona, insa nu intr-un mod pozitiv. Stim, teoria spune ca trebuie sa emani buna dispozitie pentru a-i da de inteles ca te simti bine in compania lui. Totusi, ai grija sa nu cazi in extrema cealalta. N-o sa-l dai peste cap cu o atitudinte teatrala.

5. E natural sa ai emotii

Nu-ti fie teama sa recunosti ca ai putine emotii. Desigur, nu este cazul sa-i povestesti cat de mult te-ai straduit sa il impresionezi pentru intalnire. Ca ai petrecut 3 ore in fata oglinzii, ai probat toate hainele cu o seara inainte si ai convocat fetele pentru o sedinta de urgenta. Impresioneaza-l printr-o atitudine cat mai deschisa si naturala; va aprecia sinceritatea ta. In plus, fii sigura ca si el a fost la fel de emotionat, chiar daca nu vrea sa-ti marturiseasca acest amanunt.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.