Setari Cookie-uri

5 pasi pentru o viata sexuala mai buna

Sexul joaca unul dintre cele mai importante roluri in viata de cuplu, reprezentand sarea si piperul dintr-o relatie. Dragoste, pasiune, partide salbatice de amor... orice femeie ar trebui sa incerce orice in materie de sex pentru o viata condimentata, plina de romantism si surprize placute.

In timp ce iti plimbi mainile pe tot corpul, intreaba-l unde vrea sa duci mainile sau cum sa iti pozitionezi corpul. Barbatii au fantezii cu astfel de momente aproape tot timpul, asa ca nu ii va fi foarte greu sa te indrume.

5. Fii spontana

Patul nu trebuie sa fie singurul loc unde poti face sex. Incearca sa actionezi pe moment, gasind locuri cat mai interesante pentru momentele voastre intime. Daca te-ai plictisit, nu iti fie teama sa schimbi pozitia.

Gandeste-te si la el, este posibil sa nu il cunosti atat de bine precum crezi. In momentul sexului majoritatea barbatilor (sau chiar toti) se transforma in masculi salbatici, care vor satisfactie si placere.

Incearca sa preiei controlul, demonstrandu-i ca esti capabila sa domini partida erotica. Daca vrea sa treaca deasupra ta, impinge-l usor si sari tu peste el. Tine-i mainile aproape de cap si priveste-l intens in ochi in timp ce te misti in ritmuri impuse de tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.