Setari Cookie-uri

Femei versus barbati in procesul de excitare

Excitarea este "vinovata" de placerea pe care o simtim in timpul actului sexual. Stimularea fizica si mentala cauzeaza modificari psihologice care se manifesta diferit la fiecare persoana.

Excitarea este “vinovata” de placerea pe care o simtim in timpul actului sexual. Stimularea fizica si mentala cauzeaza modificari psihologice care se manifesta diferit la fiecare persoana.


La fel ca si dorinta pentru sex, excitarea erotica este mult mai complicata la femei. Nu facem niciun secret din faptul ca barbatii se excita mult mai repede. Putem spune chiar faptul ca excitarea femeilor se gaseste in minte, in timp ce la barbati aceasta este situata intre picioare.



Ce ne excita cu adevarat?

Pentru barbati, aspectul vizual este cel care conteaza cel mai mult, fiind extrem de important ceea ce vad. Motorasul barbatilor porneste la doar cateva secunde de la vizualizarea unui film pentru adulti sau din momentul in care isi vad partenera intr-o lenjerie provocatoare. De fapt, sa fim sincere, suntem intre noi: pentru ei este de ajuns sa vada o femeie dezbracata ca deja se gandesc la sex.



Femeile sunt mult mai greu de excitat. Atmosfera si preludiul reprezinta cheia pentru o partida de sex pasionala. Noi avem nevoie de atentie, de timp, de romantism.

Fanteziile sexuale, de asemenea, difera de la sex la sex. Barbatii viseaza la cele mai obscene moduri de a face sex, la mai multe partenere sau la un sex oral pana la capat, in timp ce femeile, adeptele intimitatii, sunt de moda veche, dorindu-si un iubit atragator, romantic, care stie cum sa o cucereasca. Parca ne-am fi transpus in paginile unui roman de-al Sandrei Brown.

Ce se intampla cu corpul nostru in momentul excitarii?

O data ce simt placere, femeile trec imediat de la faza de relaxare, catre stadiul placerii. Asta presupune:

- Cresterea frecventei respiratiei;

- Accelerarea ritmului batailor inimii;

- Cresterea temperaturii corpului;

- Intarirea sfarcurilor;

- Dilatarea pupilelor;

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.