Setari Cookie-uri

Cum sa-l parasesti?

Despartirea nu este o decizia usoara. Cum sa-l parasesti pe acela care a reprezentat o parte importanta din viata ta, fara sa-l faci sa sufere? Nu-i deloc simplu, dar odata ce te-ai decis pentru acest pas, nu mai exista cale de intoarcere.

Despartirea nu este o decizia usoara. Cum sa-l parasesti pe acela care a reprezentat o parte importanta din viata ta, fara sa-l faci sa sufere? Nu-i deloc simplu, dar odata ce te-ai decis pentru acest pas, nu mai exista cale de intoarcere.

despartire trista Nu exista un scenariu tipic. Esecul sentimental apare odata cu neintelegerile adunate in timp, cu promisiunile neindeplinite si nu in ultimul rand, cu dorinta de a o lua de la capat. Chiar daca asta inseamna sa abandonezi prezentul in favoarea unui viitor fara actualul tau iubit. Nu uita, doar intr-o relatie implinita poti gasi cu adevarat fericirea.

Daca privesti cu regret la sansele pe care le-ai oferit si constati ca nu-ti mai gasesti locul langa el, este momentul sa iti vezi de drumul tau. Odata ce ti-ai gasit puterea sa te desprinzi de el, nu mai prelungi asteptarea si adu-i la cunostinta ca relatia voastra s-a terminat.

Da-i intalnire intr-un loc neutru


Cum? Fie ca ati fost impreuna cativa ani sau doar cateva saptamani, nu te desparti de el printr-un mesaj. Nici telefonul nu este cea mai potrivita alegere pentru a face acest pas. Chiar daca nu ti-e usor, da-i intalnire intr-un loc neutru si comunica-i decizia ta privindu-l in ochi.

Poate el nu se astepta la o asemenea hotarare, chiar daca relatia voastra trecea printr-o perioada dificila. Asadar, ofera-i sansa sa iti asculte nemultumirile. Totodata, va avea si el oportunitatea de a-si exprima punctul de vedere.

Bineinteles, nu trebuie sa te astepti la cuvinte de lauda si aplauze. Poate o sa iti aduca mai multe reprosuri si va fi foarte dezamagit, dar macar asa vei avea ocazia sa te justifici pentru decizia luata. Daca nu ti-a fost infidel si dragostea pentru el s-a transformat in prietenie, cu atat mai mult va trebui sa adopti o atitudine defensiva, insa fara sa-i dai sperante desarte. Spune-i unde a gresit, fara sa incerci sa-i minimalizezi defectele. Altfel, te-ar putea induiosa cu parerile de rau si s-ar putea sa-i mai acorzi o a doua sansa.

A doua sansa. Merita?


Chiar daca pe moment o sa crezi ca te-ai grabit si esti tentata sa il consolezi, gandeste-te foarte bine inainte sa dai inapoi. Indubitabil, nu ti-a fost usor sa initiezi aceasta discutie. In plus, este absolut normal sa iti trezeasca inca sentimente, sa simti ca il pierzi si sa te gandesti cu regret la lipsa lui in viata ta. Obisnuinta se instalazeaza cu usurinta chiar si in relatiile scurte, cu atat mai mult in cele de lunga durata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.