Setari Cookie-uri

6 semne care dovedesc ca inca nu a uitat-o

Iti este teama sa te implici intr-o relatie pentru faptul ca inima iti spune ca ceva este in neregula cu el? Inainte de a te avanta fara a mai tine cont de limite, incearca sa te gandesti daca merita. Este greu sa iti tii in frau sentimentele dar daca incerci sa gandesti cu mintea si nu cu sufletul, atunci va fi mult mai bine pentru inceput.

Niciodata nu am inteles cum este posibil sa ramai prieten cu o persoana care ti-a facut inima bucatele fara nici cea mai mica remuscare. Dar este la moda acest curent: “Ne-am iubit, m-ai dezamagit, dar ramanem prieteni.”

In momentul in care partenerul tau continua sa mentina legatura cu fosta lui prietena, iese in oras cu ea, iar daca tu ii reprosezi acest lucru se supara si va certati, atunci exista o mare problema. Inca nu vrea sa treaca peste fosta relatie, simtindu-se legat de trecut.

5. Incearca sa o faca geloasa


Pune-ti mintea la contributie: cand mergeti in oras, te duce prin locurile pe care stii ca le frecventeaza ea sau prietenele sale? Cand va intalniti cu ea, el zambeste neincetat, te saruta si se poarta cu tine mult mai frumos si mai atent decat de obicei? Atunci este logic ca vrea sa o raneasca, sa ii starneasca interesul si sa ii demonstreze ca a pierdut un barbat adevarat. Daca este asa, este cazul sa te distantezi. Pe tine te foloseste doar pe post de momeala.

Citește și:
6. Te roaga sa tineti relatia secreta

Iti sugereaza ca ar fi mai bine sa tineti relatia departe de ochii lumii pentru inceput? In astfel de situatii exista doua posibilitati: fie chiar tine la tine si vrea sa te cunoasca, sa vada cum evolueaza relatia inainte de a te prezenta intregii lumi, fie incearca sa ii recastige inima fostei sale partenere si nu vrea ca nimeni sa stie ca el este cu tine.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.