Setari Cookie-uri

Fii pe faza: 6 reguli pentru aventurile de-o noapte

Cine spunea ca femeia nu se poate bucura de o aventura de-o noapte fara a fi judecata gresit? Am vrut sa fim egale cu barbatii, asa ca avem tot dreptul sa ne manifestam dupa bunul nostru plac. Placerea sexuala primeaza indiferent de situatie, asa ca lasa hormonii si dorinta sa vorbeasca pentru tine.

Sfat: daca persoana pe care o vrei pentru o noapte este un fost iubit, ar fi cazul sa discutati inainte de a trece la actiune si sa stabiliti anumite reguli si limite.

4. Cea mai buna modalitate pentru o aventura este…




…vacanta. In momentul in care iti petreci concediul intr-un loc departat sau chiar si intr-un alt oras, nu va mai exista nimic altceva, nicio istorie, niciun viitor alaturi de acea persoana. Conteaza doar prezentul, asa ca invata sa te detasezi de tot si de toate si sa te bucuri de astfel de momente.

In plus, nu strica o relatie de vis prin a incerca sa pastrezi legatura cu el. Povestile de dragoste din vacante sunt atat de siropoase pentru ca nu au trecut si nici viitor. Ele sunt legate de locul in care esti, de clipele pe care le petreci de lumea din jurul tau si de problemele pe care le-ai lasat acasa. Nu ai griji, nu ai prieteni, nu ai pe nimeni. Asa ca nu distruge aventura pentru a o transforma intr-o relatie deoarece tu vei fi cea care va avea de suferit.

Citește și:

5. Preia controlul




Un mare avantaj al aventurilor de-o noapte este faptul ca iti ofera posibilitatea de a fi cine doresti si ca poti face orice iti trece prin cap fara a te gandi ca poti fi interpretata gresit. Scapa de inhibitii si bucura-te de o noapte dupa bunul tau plac.

Fii deschisa la noi pozitii, noi locuri pentru sex, noi accesorii. Incearca ceea ce ti se pare vulgar sau iesit din comun. Iesi din zona ta de confort si lasa-te prada dorintei.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.