Setari Cookie-uri

Fii pe faza: 6 reguli pentru aventurile de-o noapte

Cine spunea ca femeia nu se poate bucura de o aventura de-o noapte fara a fi judecata gresit? Am vrut sa fim egale cu barbatii, asa ca avem tot dreptul sa ne manifestam dupa bunul nostru plac. Placerea sexuala primeaza indiferent de situatie, asa ca lasa hormonii si dorinta sa vorbeasca pentru tine.

Sfat: orgasmul nu trebuie sa lipseasca din aceasta escapada, asa ca indrazneste sa faci tot posibilul pentru a te bucura de o partida cu un final exploziv.

6. Sex si doar atat



Aventura de-o noapte nu implica si sentimente. Asa ca ar fi cazul ca dupa ce distractia a luat sfarsit sa iti iei lucrurile si sa mergi acasa (asta, daca nu iti doresti sa ai o relatie cu barbatul respectiv). Gandeste-te ca v-ati folosit unul de altul si ati cautat doar putina distractie. Daca stai peste noapte, incepeti sa vorbiti, iar dimineata va treziti unul in bratele celuilalt, poate fi destul de jenant pentru amandoi.

De ce ai vrea sa il vezi in lumina zilei, cu toate defectele? Mai bine pleaca (sau sa plece el daca totul s-a petrecut la tine acasa) pentru a iti aminti de el ca de barbatul perfect care te-a facut sa te simti femeie.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.