Setari Cookie-uri

5 obiceiuri proaste ale femeilor in pat

In pat vrem sa fim adevarate zeite, sa ne multumim partenerul si, in acelasi timp sa fim satisfacute. Dar ce se intampla in momentul in care continuam sa ii enervam pe barbati cu proastele obiceiuri care, dupa parerea noastra, ii excita si sunt sexy?

Barbatii spun ca se simt folositi si ca ar fi bine daca am lasa deoparte orgoliul si ne-am concentra in a incerca sa oferim satisfactie amandurora.

4. Probleme cu ritmul


Sexul este una dintre cele mai importante activitati (daca nu, cea mai importanta) in viata de cuplu si ne place sa ne bucuram de momente intime alaturi de partener. Dar exista si situatii in care o dam in bara. Una dintre acestea consta in pierderea ritmului in timpul sexului. Asta nu ar fi prea grav daca nu ni se intampla exact in cele mai nepotrivite clipe, gen punctul culminant.

Sfat: nu te repezi, ci lasa-l pe partener sa te ghideze. Tu doar incearca sa tii pasul cu el. Daca esti de parere ca nu te descurci, atunci schimba pozitia.

5. Conversatie non-sexuala

Barbatii ne sfatuiesc sa ne tinem gura in timpul sexului, adica sa nu incercam sa intretinem o conversatie deoarece entuziasmul si placerea se vor duce pe apa sambetei. Ar fi bine daca dorinta de discutie ar interveni dupa sex.

Citește și:

Pana la urma, trebuie sa le dam dreptate barbatilor: sex sau conversatie? Amandoua sunt imposibil de realizat deoarece fie te concentrezi pe una, fie pe cealalta.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.