Setari Cookie-uri

Oups in pat: 5 intamplari penibile

O partida de sex este asa de incitanta, de captivanta, de...romantica. In timpul actului ne lasam prada sentimentelor si scapam de toate grijile sau problemele, dedicandu-ne in totalitate acelor momente. Dar ce facem cand apar cateva situatii stanjenitoare?

4. Vaginul “vorbitor”

Este de la sine inteles faptul ca aerul si vaginul nu sunt buni prieteni. Nu se inteleg sub nicio forma. Problema este ca atunci cand ajung sa se certe, produc cateva zgomote pe cat de amuzante pe atat de penibile.


De aceea cel mai bine ar fi sa incercati sa nu dati mare importanta unor astfel de situatii, ci sa treceti peste ele ca si cum nimic nu s-ar intampla. Pana la urma este un procedeu complet obisnuit, natural, care se intampla fiecarei femei in timpul sexului.

5. Prea mult…oral

Si cand spun oral ma refer strict la dimensiune si lungime. Fii sincera si recunoaste ca au fost momente in care aproape te-ai inecat cu “bijuteria” lui in timp ce incercai sa ii faci loc in gura ta. Este normal sa se intample, asa ca nu trebuie sa dai inapoi.

Sfat: trage aer adanc in piept si mare atentie la cat de mult vrei sa o introduci. Nu te forta si tine cont de faptul ca singurul lucru care conteaza este cat de multa atentie acorzi penisului si nu cat de mult il bagi in gura.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.