Setari Cookie-uri

20 de secrete despre sex pe care nimeni nu ti le-a spus

Orgasm, pozitii, preludiu, filme pentru adulti, sex oral... toate acestea sunt la ordinea zilei. Sexul nu mai este considerat un subiect tabu, cuplurile ajungand sa vorbeasca deschis despre acesta oricand si oriunde.

6. Putin mai la stanga...

Exista o zona a clitorisului care este extrem de sensibila. Aceasta este situata in partea stanga a clitorisului si ofera senzatii nebanuite si foarte placute. Sfat: in timpul sexului indruma-ti partenerul catre partea stanga pentru un orgasm de neuitat.

7. Homosexualitatea, prezenta peste tot

Lucruri ciudate despre sex: Homosexualitatea, prezenta peste toti

Comportamentul homosexual nu se manifesta doar la specia umana. Acesta a fost descoperit la peste 1.500 de specii de mamifere, reptile, pasari, pesti sau nevertebrate.

8. Si lor le place anal

In zona anala exista numerosi nervi care, daca sunt stimulati corespunzator, ofera un orgasm intens. Exista foarte multi barbati heterosexuali care vor ca partenerele lor sa ii stimuleze anal.

9. Femeile si orgasmul

Femeile pot avea orgasm de cate ori vor. Sexul feminin are posibilitatea de a experimenta orgasme dupa orgasme, pe cand barbatii au nevoie de o perioada de refacere imediat dupa orgasm.

10. Sexul de zi cu zi

Lucruri ciudate despre sex: Sexul de zi cu zi

Zilnic, peste 400 de milioane de oameni de pe intreaga planeta fac sex. Asta inseamna ca o persoana din 17 se bucura de un moment intim alaturi de partener.

11. Sex la orice varsta

Atractia sexuala si pofta de sex ne insoteste pe intreaga perioada a vietii. Nu te astepta ca, o data cu trecerea anilor, sa nu mai fii activa din punct de vedere sexual. Intr-adevar, exista perisoane in varsta care nu mai au parte de sex, dar acestea o fac pentru simplul fapt ca nu isi doresc sau nu isi gasesc partener.

12. Lubrifiantul chiar face diferenta

Folosirea lubrifiantului te poate ajuta in momentele in care nu esti indeajuns de excitata. In plus, exista femei care au neaparat nevoie de un gel special deoarece nu produc suficient lubrifiant, iar sexul devine dureros.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.