Setari Cookie-uri

20 de secrete despre sex pe care nimeni nu ti le-a spus

Orgasm, pozitii, preludiu, filme pentru adulti, sex oral... toate acestea sunt la ordinea zilei. Sexul nu mai este considerat un subiect tabu, cuplurile ajungand sa vorbeasca deschis despre acesta oricand si oriunde.

13. Sexul si caloriile

Lucruri ciudate despre sex: Sexul si caloriile

Un orgasm te ajuta sa arzi pana la trei calorii. Da, e pacat. Dar…pentru a ajunge la orgasm ai nevoie de actiune, de miscare si de pozitii cat mai ciudate. Este cunoscut faptul ca 30 de minute de sex te ajuta sa arzi pana la 200 de calorii, pe cand o partida salbatica, in care penetrarea este profunda iar ritmul este alert arde 600 de calorii.

14. Sexul te infrumuseteaza

Partidele de sex te ajuta sa fii si mai frumoasa. Atunci cand o femeie are orgasm, nivelul de estrogen aproape se dubleaza si, implicit, apar cateva efecte benefice asupra aspectului exterior: pielea devine mult mai stralucitoare iar parul este mult mai matasos si mai sanatos.

15. Sexul si excitatia

In timpul sexului, valuri de placere ajung sa iti invadeze corpul. Astfel, sfarcurile si organele genitale se inflameaza. O alta zona care sufera modificari este cea a nasului. Interiorul acestuia se umfla usor in momentul in care o persoana este excitata deoarece zona este extrem de sensibila la schimbarile de temperatura sau de puls ale corpului.

16. Sex din placere


Oamenii si delfinii sunt singurele mamifere care fac sex doar din placere. Pentru acestea scopul final al sexului nu il reprezinta procrearea, ci obtinerea placerii si experimentarea.

17. Buzele ne dau de gol

Lucruri ciudate despre sex: Buzele si excitatia

In momentul in care te simti atrasa de un barbat, buzele si gura incep sa se usuce. In mod involuntar, ajungi sa iti lingi buzele, lucru care te poate da de gol daca persoana respectiva stie despre acest gest inconstient al femeilor. Chiar si tu iti poti da seama daca iti place un barbat folosind aceasta metoda.

18. Pozitia face to face
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.