Setari Cookie-uri

5 moduri subtile de a il determina sa practice sexul oral

Sa iti rogi partenerul sa iti ofere un sex oral, este destul de deplasat, mai ales daca nu va cunoasteti de mult...Daca ii spui direct, suna ca o porunca si este posibil sa interpreteze altfel. Dar ce faci pentru a reusi sa il aduci intre picioarele tale?

Asta nu inseamna ca trebuie sa ii bagi capul intre picioarele tale, ci doar sa ii arati calea. Cand poti face asta? Cel mai potrivit moment este in timpul preludiului, cand iti exploreaza corpul, sarutandu-te pe sani, pe abdomen, pe coase. In functie de locul pe care s-a axat, iti poti ridica usor corpul sau ii poti impinge capul cu mana, indrumandu-l catre “paradis”.

5. Ochii vad, inima cere


Un barbat este atras de o femeie care are grija de aspectul sau fizic. Asa ca incearca sa te pregatesti daca vrei sa beneficiezi de un sex oral. Ce trebuie sa faci mai exact? Pentru inceput ia-ti inima-n dinti, arunca aparatul de ras si mergi la cosmetica. O sedinta de epilat cu ceara nu este chiar asa de grav precum pare.

Sex oral: Ochii vad, inima cere

Intr-adevar, la inceput doare de iti vine sa te urci pe pereti dar, o data cu trecerea timpului, durerea se atenueaza. In plus, cine are pielea fina timp de cateva saptamani si este gata de a fi explorata? Nu iti fie teama sa ceri si mici modele pentru a infrumuseta si mai mult zona.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.