Setari Cookie-uri

Femeia, maestra in pat sau... la cratita?

Era o vreme cand rolul femeii era bine stabilit si ingradit: aceasta trebuia sa aiba grija de copii si sa intretina gospodaria, in timp ce barbatul era cel care se ocupa de problemele tehnice si financiare. Femeia era nascuta cu un scop bine stabilit, si anume acela de a se ocupa de familie, de a oferi suport si sprijin.

Femeia trebuie sa fie sexy, sa fie frumoasa, sa fie aranjata. Aceasta nu are voie sa umble nemachiata, nepieptanata, neepilata si intotdeauna trebuie sa respecte niste legi nescrise ale frumusetii. Sa nu mai vorbim si despre combinatiile in fashion, care sunt precum o biblie a femeii moderne. In timp ce barbatii nearanjati, usor neglijenti sunt priviti precum adevarati Don Juani, femeile care nu au timp sa se ocupe de ele se transforma in femei neglijente.

Femeia si rolul acesteia in familie

Cum putem impaca si capra si varza?



Niciodata nu am inteles de ce oamenii au nevoie de etichete. Pana la urma fiecare este diferit in felul lui. Unele femei sunt sexuale, altele mai putin erotice. Unele prefera sa se uite la telenovele, altele sa faca sex. Pentru unele este important aspectul fizic, pentru altele cel mai mult conteaza interiorul si sufletul. Unele stau acasa si sunt gospodine intreaga zi, avand grija de copii si facand mancare, in timp ce altele, dependente de cariera, se spetesc lucrand zi de zi. Unele vor barbati dispusi sa faca orice pentru ele, in timp ce altele cer relatii de natura bigamica. Si pana la urma…. Care este rolul femeii in societate? Voi ce parere aveti?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.