Setari Cookie-uri

Unde gasesc bandajul pentru sufletul meu distrus?

Am ajuns la limita puterilor. Inca incerc sa trag de mine pentru a supravietui, sa ma oblig sa ma ridic din pat sau sa ma conditionez pentru a manca. Si toate astea pentru un barbat, pe care il credeam al meu pe viata, alaturi de care imi cladisem cele mai frumoase vise, langa care avusesem parte de cele mai calde amintiri.

Durere provocata de un barbat

Trebuie sa inteleg ca destinul este in mainile mele si ca tot eu sunt cea care isi va alege calea in viata. Fie ma ridic si merg mai departe, fie stau si imi plang de mila, lucru pe care o sa il fac timp de cateva saptamani bune.

Sunt femeie si am dreptul sa sufar, sa ma manifest, sa pierd nopti intregi gandindu-ma la el. Am nevoie de toate astea si de mult mai multe pentru a imi reveni. Am nevoie de momente de nebunie, in care mintea mea se concentreaza asupra durerii, incercand sa o doboare. Am nevoie de slabiciunea mea pentru a trece peste. Am nevoie de suferinta pentru a imi culege greselile. Am nevoie de disperare pentru a imi hrani inima. Am nevoie de dezamagire pentru a imi linisti sufletul.



Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.