Setari Cookie-uri

Cele 5 taine ale cuplului fericit

Iubirea nu reprezinta singurul element care sta la baza unui cuplu fericit. O relatie este compusa dintr-o serie de alti factori care ii ajuta pe cei doi parteneri sa treaca mai usor peste conflicte. Iata care sunt cele 5 taine ale unui cuplu fericit:

4. Independenta

Chiar daca este implicat intr-o relatie orice individ are nevoie de intimitate. Respecta-i celuilalt spatiul personal si invata sa te autocontrolezi. Independenta este un statut important, o nevoie elementara care poate asigura buna functionare a unui cuplu.

Nu permite resentimentelor sa-ti intunece ratiunea si pastreaza intotdeauna putina distanta. Aceasta regula se aplica atat in cazul relatiilor de durata cat si in cazul celor aflate la inceput. Independenta este un factor important, strans legat de increderea pe care si-o acorda fiecare.

independenta si increderea

5. Iertarea


Nu in ultimul rand, iertarea este esentiala intre doua persoane mature care spera la un viitor comun. Cu siguranta, ai aflat deja ca nimeni nu este perfect. Atunci cand i-ai iertat deja o greseala partenerului tau nu mai exista loc de resentimente sau indoieli. Orice relatie cunoaste clipe dificile. In aceste momente o atitudine diplomata si echilibrata este singura care poate restaura linistea. Certurile repetate ajung sa raceasca relatiile dintre indragostiti.

De aceea, ar fi ideal ca fiecare sa isi exprime nemultumirile intr-o discutie libera, care sa nu reprezinte o amenintare. Iertarea este esentiala si apare odata cu dorinta de impacare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.