Setari Cookie-uri

Tu hais, el cea: Incompatibilitatea in relatii

In relatii iubim cu inima si gandim cu sufletul.Chiar si cel mai nepotrivit partener ar putea fi alesul in momentul in care suntem indragostite pana peste urechi. Ajungem sa credem ca persoanele opuse se atrag si vedem in cel de langa noi un posibil partener pe viata.

In relatii iubim cu inima si gandim cu sufletul. Chiar si cel mai nepotrivit partener ar putea fi alesul in momentul in care suntem indragostite pana peste urechi. Ajungem sa credem ca persoanele opuse se atrag si vedem in cel de langa noi un posibil partener pe viata.

incompatibilitatea relatii

Nu ne pasa ca nu avem nimic in comun cu el, nu vrem sa analizam prea mult si nici nu incercam sa ne punem relatia pe o balanta pentru a vedea cat este de echilibrata. Care sunt elementele care ne trag in jos, catre nefericire: certurile sau neincrederea?

Cel mai usor ar fi daca fiecare persoana ar avea un buton care se aprinde in momentul in care respectiva persoana intalneste sufletul pereche. Totul ar fi asa de usor si de simplu. Dar cum acest lucru nu este posibil, ar trebui sa invatam sa ne formam un scut, care sa ne protejeze de relatiile dificile. Asadar, care sunt cele mai daunatoare relatii?

1. Incompatibilitate in relatia schimbarilor

Trebuie sa invatam sa renuntam la obiceiul de a incerca sa schimbam persoanele din jurul nostru. Dragostea nu trebuie sa fie cu forta, iar iubirea nu trebuie sa transforme. De ce sa modificam anumite aspecte ale partenerului nostru? Este ca si cum i-am fura identitatea, pastrand doar ambalajul. Interiorul ar fi gol: fara amintiri, fara pareri, fara suflet.

Intr-o relatie invata sa faci compromisuri, sa accepti, sa ierti si sa mergi mai departe. Daca esti alaturi de un partener care vrea sa te modeleze dupa bunul lui plac, sa iti schimbe parerile doar pentru a fi proportionale cu ale sale, atunci detaseaza-te de el pana nu este prea tarziu.

2. Incompatibilitate in relatia dureroasa

Cand vine vorba despre relatiile in care dezamagirea si certurile sunt la ordinea zilei, atunci putem vorbi despre o incompatibilitate 100%. Traim cu impresia ca putem schimba pe cineva sau, daca nu, ne putem schimba pe noi. Dar nu este asa. Trebuie sa invatam ca dragostea nu doare, nu te lasa fara respiratie, nu te face sa suferi si nici nu iti fura somnul de noapte.

Chiar daca vor exista si situatii dificile sau complicate, acestea au solutii. Dragostea trebuie sa fie pura, sa te faca sa vrei sa iubesti, sa te transforme intr-o persoana mai buna, sa iti dea aripi, sa te ajute sa plutesti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.