Setari Cookie-uri

Tu hais, el cea: Incompatibilitatea in relatii

In relatii iubim cu inima si gandim cu sufletul.Chiar si cel mai nepotrivit partener ar putea fi alesul in momentul in care suntem indragostite pana peste urechi. Ajungem sa credem ca persoanele opuse se atrag si vedem in cel de langa noi un posibil partener pe viata.

O relatie in care durerea este continua, plansetele sunt la ordinea zilei, certurile sunt tot mai dese iar noptile s-au transformat in zile, ar trebui sa fie lasata in trecut. Aprecierea si intelegerea reprezinta pilonii centrali care sustin o relatie, iar daca in situatia ta acestia lipsesc cu desavarsire, atunci indrazneste sa speri la un viitor mai bun.

fericire dragoste

3. Incompatibilitate in relatia din mila


O relatie din mila poate fi sinonima cu o relatie cu forta. Mila este singurul element care te mai tine langa partener. Fie ca dragostea s-a transformat in mila fie ca accepti de la bun inceput sa fii alaturi de un barbat doar pentru a face o fapta buna (sa spunem ca este foarte bolnav si iti pare rau de situatia prin care trece), trebuie sa intelegi ca dragoste cu sila nu putem face.

In plus, o data cu trecerea timpului relatia din mila se va transforma intr-o relatie furioasa, intelegerea si respectul facand loc problemelor. Vei ajunge sa realizezi, intr-un final, ca o astfel de relatie nu face nici un bine nici tie si nici partenerului tau, ci din contra, aceasta raneste in tacere, pierde zambete si distruge inimi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.