Sursa: Noifetele.ro

indragostitaDaca ultimele tale relatii nu au trecut pragul de 3 sau de 6 luni, s-ar putea sa ai o problema. Descopera cate greseli ai comis dintre cele 5 de mai jos si vezi cum poti indrepta lucrurile pentru a avea relatia pe care ti-o doresti!

Cum să ai o relație de succes: 10 secrete ale partenerilor

1. Vorbesti prea mult de fostul

Veti vorbi, la un moment dat, despre fostele iubiri, dar aceste discutii n-ar trebui detaliate in faza initiala a unei relatii. Important in acest moment este sa cunosti persoana de langa tine si sa te bucuri de un nou inceput. Atunci cand aduci un bagaj emotional vechi intr-o relatie noua, nu-i mai lasi loc sa se extinda. Cel mai bine este sa iti rezolvi problemele cu fostul (fie prin consiliere psihologica, fie cu ajutorul prietenelor) si apoi sa intri din nou in joc.

2. Ignori steguletele rosii

Daca iubitul tau intarzie nepermis de mult atunci cand trebuie sa va intalniti, considera ca acesta e un stegulet rosu. Daca nu te lasa sa-l suni acasa – da, ai ghicit, alt steag rosu. Bineinteles, exista si avertismente mai subtile pe care poti fi tentata sa le treci cu vederea, mai ales daca iti doresti foarte mult ca relatia voastra sa functioneze. Pana si un ton rastit sau neplacut in fata unui chelner, daca iesiti la restaurant, ar trebui sa te puna pe ganduri. Nu trebuie sa tragi concluzii pripite fara a avea suficiente dovezi la prima abatere, dar daca o situatie neplacuta se repeta, ai grija sa nu-i cauti mereu scuze si sa ascunzi problema sub pres.

3. Iti faci iluzii in legatura cu viitorul vostru
Cum te afecteaza iluziile si ce alte greseli poti face la inceput de relatie, citeste pe Noifetele.ro.

Ingredientele care duc (aproape sigur) la o relatie de cuplu fericita


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: