Cele 10 porunci ale unei relatii de durata

Cele 10 porunci ale unei relatii de durata
Kudika
1 Februarie 2012

Stii care sunt cele 10 porunci ale unei relatii de durata? Daca mai ai inca indoieli, afla de aici care sunt regulile obligatorii pentru orice legatura durabila:

Ti-ai intalnit sufletul pereche si vrei sa-l pastrezi pentru totdeauna alaturi de tine? Atunci tine cont de 10 reguli esentiale care consolideaza o relatie de durata:

1. Increderea este baza

Increderea este baza unei relatii. Nu se poate vorbi despre un cuplu daca nu exista incredere. Se castiga de la inceput, se invata cu rabdare si se dezvolta pe parcursul timpului. Intr-o relatie matura nu se rezuma totul doar la teama de a nu fi inselat. A avea incredere inseamna a fi sincer. Comunicarea este la fel de importanta si necesara pentru o legatura stransa.

cele 10 porunci ale relatiei de durata

2. Respectul nu trebuie sa dispara

Respectul este un alt ingredient esential intr-o relatie de durata. Mai mult decat o porunca, este o regula care nu ar trebui incalcata. Aprecierea intr-o relatie inseamna sa fii atenta cu cel de langa tine, sa-i intelegi sentimentele si sa-l asculti atunci cand vrea sa iti vorbeasca. Respectul se construieste din lucruri simple in mod natural.

3. Discuta toate nemultumirile

Vorbeste despre ceea ce simti. Recunoaste ce te deranjeaza si nu astepta ca problemele sa se rezolve de la sine. Nemultumirile adunate in timp se transforma in frustrari si sentimente negative. Poate nu este usor sa fii sincera, dar este singura modalitate prin care poti sa ajungi la o intelegere.

4. Nu adormiti certati

Relatia perfecta nu exista. Idealul este altfel pentru fiecare si este normal sa apara diferente de opinii intr-un cuplu. Tensiunile trebuie solutionate pe moment, chiar daca furia iti acapareaza judecata si primul gand este sa abandonezi lupta. Nu adormiti niciodata certati, ci incercati mai degraba sa descoperiti ce a declansat disputa dintre voi doi. Orgoliul, tacerea impusa si privirile intepatoare de dimineata nu ajuta la nimic.

Nu adormiti certati

5. Umorul este binevenit

Glumele nevinovate pot face adevarate minuni intr-o relatie. De aceea, umorul este binevenit oricand in cuplu. Sparge monotonia si poate solutiona un conflict aprins. Sa treci peste nemultumiri cu zambetul pe buze este o abilitate excelenta, care merita exersata.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri