Setari Cookie-uri

Cele 10 porunci ale unei relatii de durata

Stii care sunt cele 10 porunci ale unei relatii de durata? Daca mai ai inca indoieli, afla de aici care sunt regulile obligatorii pentru orice legatura durabila:

6. Sexul satisface dar nu clarifica

Da, sexul reprezinta sarea si piperul dintr-o relatie. Intretine pasiunea si sporeste atractia dintre voi doi. Va ajuta sa aveti incredere unul in celalalt si poate imbunatati comunicarea. Cu toate astea, o viata sexuala uimitoare, nu garanteaza o relatie asemenea. Sexul satisface dar nu clarifica supararile.

7. Verifica zvonurile


Inainte sa acuzi, verifica intotdeauna zvonurile. Fara foc nu iese fum, dar asta nu reprezinta o scuza pentru o criza nefondata de gelozie. Asadar, nu te apuca sa tragi concluzii pana nu stii exact toate amanuntele.

reguli esentiale ca sa-ti pastrezi sufletul pereche

8. Gandeste cu voce tare


Fie ca este vorba de un compliment sau un repros, intotdeauna gandeste cu voce tare. Fa-l si pe celalalt partas la gandurile tale, daca iti doresti sa te implici cu adevarat intr-o relatie pe termen lung.

9. Recunoaste-i meritele


Iubitul tau are dreptul sa stie ca te simti mandra de el. Complimenteaza-l fara retineri si recunoaste-i meritele. Chiar daca face pe durul, aprecierea ta sincera ii va incalzi inima.

10. Spune “Te iubesc”


Nu in ultimul rand, spune "Te iubesc" de fiecare data cand simti. Este mai mult decat o porunca esentiala pentru o relatie de durata. Aceste cuvinte au o semnificatie deosebita. Nu-ti fie teama sa iti exprimi afectiunea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.