Setari Cookie-uri

5 tipuri de sex de care are nevoie orice cuplu

Sa vorbim despre sex. Sau cuplu. Sau mai bine, hai sa vorbim despre sex si cuplu. La inceputul relatiei sexul este frumos, pasional, inedit. O data cu trecerea timpului acestuia ii scade potentialul, in timp ce rutina isi face loc in relatie.

Sa vorbim despre sex. Sau cuplu. Sau mai bine, hai sa vorbim despre sex si cuplu. La inceputul relatiei sexul este frumos, pasional, inedit . O data cu trecerea timpului acestuia ii scade potentialul, in timp ce rutina isi face loc in relatie.

Avem nevoie de sex, toata lumea stie asta. Sexul nu doar ne face sa ne eliberam de stres, acesta este un mod intim de iubire, o actiune romantica si plina de sentimente.

Care sunt cele 5 tipuri de sex de care are nevoie orice cuplu?

Sexul ore in sir, un tip de sex pentru cuplu

1. Sexul ore in sir


Cui nu ii plac partidele quickie? Dar din cand in cand mai avem nevoie si de un sex pasional, care sa dureze ore intregi. De ce? Pentru ca atunci partenerii isi fac timp pentru a se rasfata reciproc. Preludiul lung, pozitiile diferite si complicate, masajele interminabile, toate ne dau o stare de bine, care ne relaxeaza si ne incanta simturile.

Sexul ore in sir are la baza procesul timpului: cu cat mai mult, cu atat mai bine. Asa ca, macar o data pe saptamana fa-ti timp si bucura-te de o partida de sex ca la carte.

Beneficiile emotionale ale sexului ore in sir sunt pe termen lung, in cuplu luand nastere sentimentele de incredere si securitate.

2. Sexul la minut


Sexul la minut, un alt tip de sex

Sau la minute. O partida de sex rapida este primul lucru pe care ar trebui sa il faca un cuplu dis de dimineata. Un quickie este precum un cutremur: iti ofera adrenalina de care ai nevoie, nu dureaza foarte mult si iti inmoaie genunchii.

O zi stresanta poate fi data uitarii cu o partida quickie. Nu astepta ca el sa initieze momentul, ci demonstreaza-i ca vrei. Este de ajuns pentru a te duce in dormitor sau pe masa.

3. Sexul salbatic



Doua animale care lupta pentru placerea suprema. Este salbatic, este animalic si este incarcat de placere. Un astfel de sex poate baga in sperieti vecinii, poate trezi pisica sau poate muta patul. Dar cui ii pasa? Daca este bun, atunci ti-ai atins scopul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.