Setari Cookie-uri

5 tipuri de sex de care are nevoie orice cuplu

Sa vorbim despre sex. Sau cuplu. Sau mai bine, hai sa vorbim despre sex si cuplu. La inceputul relatiei sexul este frumos, pasional, inedit. O data cu trecerea timpului acestuia ii scade potentialul, in timp ce rutina isi face loc in relatie.

Sexul salbatic este tipul de sex in care partenerii sunt controlati de instinte si placere. Romantismul nu are ce cauta intr-o astfel de partida.

4. Sexul confortabil

Sexul confortabil, un alt tip de sex pentru parteneri

Sexul confortabil te imbata cu pasiune.

Orice partener isi doreste sa aiba parte de o partida de sex condimentata cu romantism. Pentru unii poate ca pare obisnuit,banal chiar, insa nu-i deloc adevarat. Sexul confortabil te face sa te simti bine deoarece nu te lasa fara puteri, nu iti taie respiratia si nici nu te chinuie. Acesta inseamna doar sex linistit, romantic, cu preludiu lung, masaje de durata si saruturi pasionale.

Beneficiile sexului confortabil sunt legate de faptul ca elementele psihologice sunt legate de cele fizice, pastrand o legatura puternica a relatiei intre parteneri.

5. Sexul la intamplare


Sexul la intamplare, un alt tip de sex

Nu este o partida quickie, ci un timp de sex care te ia prin surprindere si te plimba prin toata casa.
Un tur sexual nu strica niciodata: sex pe canapea, pe masa, pe masina de spalat, pe birou, pe fotoliu si, ultimul loc, sex pe pat.

Sexul la intamplare iti controleaza instinctele, scotand in evidenta latura ta pasionala, usor salbatica, gata sa fie satisfacuta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.