Setari Cookie-uri

Personalitate multipla: De ce ne transformam cand iubim?

Pentru inceput totul este roz: fluturi in stomac la primul sarut, emotia revederii, mesaje de somn usor, alinturi si plimbari de mana prin parc. O data cu trecerea timpului si cunoasterea partenerului apar si unele probleme. Pasiunea euforica poate disparea, facand treptat loc rutinei si problemelor zilnice care ajung, intr-un final, sa iti acapareze relatia.

Ce faci in momentul in care apar certurile sau descoperi ca el este diferit de barbatul care parea la inceputul relatiei? Cum faci fata dificultatilor si presiunii la care esti supusa? Dragostea nu inseamna doar miere, aceasta mai are si parti intunecate sau urate.

2. Partile rele

2. Partile rele
Dragostea si fluturii in stomac nu inseamna doar fericire si emotie. Uneori au si o parte mai neplacuta, sistemul de “alarma interna” din creier fiind usor “amortit” (acesta nu dispare complet, insa este usor inactiv in timpul situatiilor infricosatoare si in fata unor probleme care, de obicei, iti dau fiori).
De aceea iti asiguri iubitul ca este in regula (desi, de fapt, este chiar grav) sa te bucuri de o dimineata prelungita alaturi de el in pat si de un mic dejun plin de rasfat in loc sa mergi la munca sau la intalnirea importanta pe care o ai.
Gandirea si activitatile pe care le faci trebuie sa fie conectate in mod direct cu paradisul in care traiesti. Incearca sa te relaxezi, sa cobori din nori si sa vezi viata asa cum este ea: dificila. Concentreaza-te pe lucrurile importante, pe detaliile din viata ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.