Setari Cookie-uri

Personalitate multipla: De ce ne transformam cand iubim?

Pentru inceput totul este roz: fluturi in stomac la primul sarut, emotia revederii, mesaje de somn usor, alinturi si plimbari de mana prin parc. O data cu trecerea timpului si cunoasterea partenerului apar si unele probleme. Pasiunea euforica poate disparea, facand treptat loc rutinei si problemelor zilnice care ajung, intr-un final, sa iti acapareze relatia.

Ce faci in momentul in care apar certurile sau descoperi ca el este diferit de barbatul care parea la inceputul relatiei? Cum faci fata dificultatilor si presiunii la care esti supusa? Dragostea nu inseamna doar miere, aceasta mai are si parti intunecate sau urate.

1. Momentele fericite

1. Momentele fericite
Noul tau iubit te suna si iti trimite neincetat mesaje prin care iti face declaratii de dragoste si iti spune ca ii este dor de zambetul tau suav. Lumea parca devine mai buna, iar viata mai linistita. Seful tau enervant devine un badaran aproape adorabil, vecina perfecta (in viziunea ta) parca incepe sa aiba defecte si sa puna in greutate. Ai putea fi lasata chiar si la Polul Nord doar cu o haina pe tine si cu el alaturi si ai supravietui datorita sufletului cald si idilei care se infiripa intre voi.
In momentul in care te indragostesti esti fericita si vesela tot timpul. Intensitatea satisfacerii depline se revarsa in fiecare aspect al vietii, atenuand astfel orice lucru negativ care iti poate distruge linistea sufleteasca.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.