Setari Cookie-uri

Logica femeii: De ce esti inca singura?

De ce unele femei au dreptul la fericire, iar altele sunt singure intreaga viata?

Logica femeii: De ce esti inca singura



Pentru tine gasirea unui barbat este mai importanta decat gasirea fericirii.

Logica femeii: De ce esti inca singura?

Este un cliseu, insa este complet adevarat. De ce vrei sa faci responsabila o persoana pentru fericirea ta? Daca ai tendinta de a fi o femeie negativista, care vede mereu paharul pe jumatate gol, nu vei reusi sa schimbi absolut nimic cu o astfel de atitudine. Nici macar barbatul perfect nu te va multumi. De ce? Pentru ca te-ai programat in asa fel incat sa vezi doar defectele, problemele si conflictele. Nu vise, nu idealuri, nu fericire.

Nu poti colora fericirea inexistenta. Vei ramane blocata in rutina si in gandurile tale, fara a sti ca moravurile si comportamentul te tin intr-un con al umbrii, departe de viata adevarata.

Logica femeii: De ce esti inca singura


Logica femeii: De ce esti inca singura?


Nu te pretuiesti suficient pentru a stabili niste limite.

Fiecare relatie de cuplu necesita mici limite. Exista reguli care sunt implementate in natura relatiilor, de care nu poti scapa. Prieteni, familie, cunostiinte… nimeni nu stie ce se petrece intr-o relatie. Daca te lasi influentata de sfaturi prietenesti si pareri “sincere” vei ajunge sa fii instabila emotional si plina de resentimente.

Desi suna ciudat, limitele creeaza libertate. Daca nu construiesti standard in relatiile pe care le ai inseamna ca te lasi influentata de toti din jurul tau. Confrunta ceea ce este de confruntat, iubeste ceea ce este de iubit, mergi mai departe si hraneste-ti sentimentele cu dragoste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.