Setari Cookie-uri

Iubirea, cu firimituri de fericire se hraneste

Iubire, sentimente, relatii... Cat de complicata poate fi viata?

Iubire, sentimente, relatii... Cat de complicata poate fi viata?

Suntem construiti diferit, insa tindem catre aceleasi idealuri: sa ne gasim sufletul pereche, acea persoana care ne completeaza si ne intregeste. Vrem sa ne bucuram de iubirea adevarata, sa simtim ca traim, sa plangem, sa radem, sa zambim si sa iubim cu tot sufletul. Vrem sa fim fericiti, sa radiem si sa traim pentru dragoste.

Iubirea, cu firimituri de fericire se hraneste


Sa fie el alesul? Pot sa traiesc si fara el


Iubire in relatii: El este alesul?

Cand spunem “Nu pot sa traiesc fara tine” o spunem atat de dramatic incat chiar si noi ne credem. Acele cuvinte tragice care spun ca daca pierdem persoana iubita, vom recurge la suferinta sufleteasca. Asta inseamna dragoste adevarata?

Supravietuirea partenerului nu depinde de dragostea ta, ci de el! Exista doua ecuatii simple, dupa care trebuie sa ne ghidam in viata: Eu + Tu = Fericire, Eu + Eu = independenta. Emotiile reprezinta combustibilul unei relatii, insa o relatie in care depinzi de partener si simti ca nu poti sa traiesti fara el nu este legata de dragoste. Intr-adevar, exista romantism, insa doar atat. O astfel de relatie nu satisface nevoile partenerilor, ci autodistruge chiar si cele mai bune intentii.

Fac orice pentru a imi salva relatia


Relatii: In dragoste si razboi totul e permis


Serios? Orice?! Se spune ca in razboi si dragoste totul este permis. Dar… oare asa sa fie? Avem dreptul sa trecem cu vederea lucruri, sa ranim persoane, sa distrugem vise doar pentru a salva o relatie care doare? Cu cate arme avem voie sa pornim in “razboiul dragostei”? Cate victime cad in timpul bataliei? Cat timp va dura victoria noastra? O saptamana, o luna, un an? Nu iti cladi fericirea pe suferinta altuia. Trebuie sa intelegem ca intr-o relatie sunt doi parteneri, nu doar unul care lupta pentru a face doua persoane fericite.

Ma schimb pentru el!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.