Iubirea, cu firimituri de fericire se hraneste

Iubirea, cu firimituri de fericire se hraneste

Iubire, sentimente, relatii... Cat de complicata poate fi viata?

Iubirea si compromisul: Ma schimb pentru el! Calitatile si defectele sunt cele care ne definesc. Schimbandu-te, iti distrugi farmecul interior, iti innegresti sufletul. In relatii venim cu un bagaj plin cu emotii, calitati si defecte. Nu putem renunta la el deoarece acesta ne caracterizeaza. Fara el am fi goi pe interior, fara sentimente, fara amintiri, fara trairi si dorinte. Conteaza foarte mult sa invatam arta compromisului, o metoda simpla prin care ne putem bucura de liniste si stabilitate in cuplu. Ascultam, vorbim, intelegem, acceptam sfaturi, iertam si astfel putem merge mai departe.

Firimituri de iubire: Dragoste puternica

Suntem intr-o schimbare continua, insa aceasta este o schimbare inconstienta care ne insoteste pe parcursul intregii vietii: imbatranim, crestem, invatam, luam in greutate, ne formam noi vise, ne facem noi interese. Toate astea se intampla intr-o viata si nu pentru cineva, ci fara a ne da seama de ceea ce se petrece cu mintea sau cu corpul nostru.

Trebuie sa invatam sa fim noi, sa nu ne mai mintim si sa respectam mai mult pentru a realiza ce inseamna fericire adevarata.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri