Setari Cookie-uri

10 pedepse capitale in cuplu

Te-ai saturat sa fii mereu ingaduitoare cu el sperand ca se va schimba? Pune piciorul in prag si invata-l cateva lectii. Uite 10 pedepse capitale in cuplu care nu-l vor lasa indiferent pe iubitul tau.

4. Ups…am uitat!


A uitat iar sa duca gunoiul si sosetele lui troneaza din nou pe sub scaune? Prefa-te ca ai uitat si tu sa faci mancare! Gaseste-ti rapid alta ocupatie, cum ar fi manichiura, pediuchiura ori cititul unei carti interesante. In loc sa-i faci morala, intampina-l calma cu un suras placut pe buze ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Invata-l sa gateasca singur, cel putin pentru cateva zile. Cu siguranta, nu va avea curaj sa-ti ceara socoteala.

Nefericita in relatie? Nu ramane indiferenta si alege una dintre cele 10 pedepse capitale

5. Flirt cu prietenul lui


La inceputul relatiei te-a surprins prin insistenta si spontaneitate. Acum, fericit ca te-a cucerit, a lasat garda jos si de-abia iti mai adreseaza cate un compliment. Florile ies deja din discutie si gesturile de afectiune sunt tot mai rare.

Ar fi momentul sa-i aplici un dus rece cat mai curand. Aminteste-i ca esti o femeie atragatoare si trebuie sa fie in garda daca vrea sa te pastreze. Cand iesiti in grup, flirteaza cu prietenii lui. Nu trebuie sa exagerezi. Imbraca-te intr-o rochie sexy si toate privirile vor fi atintite asupra ta. Zambeste si adopta o atitudine provocatoare, sigur nu va ramane indiferent.

6. Fa-i reprosuri in public


La polul opus, pe langa flirturile cu prietenii nu agreeaza nici reprosurile in public. In fata gastii el trebuie sa para superior si independent. Orice aluzie la imaginea lui nu va ramane fara raspuns. Asadar, gaseste momentul oportun si strecoara o observatie la adresa lui. Afirmatia ta nu trebuie sa sune a repros, ci mai de graba a gluma nevinovata. El va intelege negresit aluzia.

Nefericita in relatie? Nu ramane indiferenta si alege una dintre cele 10 pedepse capitale

7. Distreaza-te fara el


Timpul petrecut impreuna cu el s-a limitat ingrijorator. In pat este activ, dar in afara lui are un comportament absent. Nici nu-ti mai amintesti cand ati iesit ultima data impreuna. Cand ii aduci aminte, se victimizeaza de parca l-ai picat cu ceara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.