Setari Cookie-uri

10 pedepse capitale in cuplu

Te-ai saturat sa fii mereu ingaduitoare cu el sperand ca se va schimba? Pune piciorul in prag si invata-l cateva lectii. Uite 10 pedepse capitale in cuplu care nu-l vor lasa indiferent pe iubitul tau.

Inceteaza sa te mai rogi de el. Fa-l sa te astepte singur, imbracat la patru ace gata de plimbare. Cum? Cauta cele mai sexy haine din dulap si anunta-l ca iesi la distractie cu fetele. Si astazi, si maine si poimaine, pana o sa realizeze ca te simti foarte bine fara compania lui.

Nefericita in relatie? Nu ramane indiferenta si alege una dintre cele 10 pedepse capital

8. Sex cu portia


Din romantic si pasional, sexul cu el a devenit monoton si lipsit de afectiune. Ti-e dor de momentele in care se comporta tandru si te facea cu adevarat fericita in pat. Preludiul este aproape inexistent si el pare concentrat mai mult pe propria satisfactie. Ar fi momentul sa-si aduca aminte ca nu esti doar un obiect si poti oricand sa spui Nu tratamentului pe care ti-l ofera.

9. Somn in paturi separate


Strategiile tale de a-l readuce pe calea cea buna nu dau roade? Este cazul sa aplici si pedepse extreme. Cand ar fi momentul sa recurgi la asta? Bineinteles, cand el ramane deseori peste program, scuzandu-se de fiecare data ca a avut mult de lucru. De asemenea, cand jocurile sau filmele pe calculator il atrag atat de mult, incat adoarme langa tine spre dimineata si uita sa-ti mai acorde atentia cuvenita.

10. Ultimatumul


Nimeni nu se simte bine cand primeste ultimatumuri. Dar asta inseamna ca rabdarea ta a ajuns la capat si chiar trebuie sa ia masuri, in cazul in care nu isi doreste sa te piarda. Anunta-l ca ii oferi o ultima sansa si nu-i mai tolerezi vreo abatere daca greseste.







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.