Infidelitatea, o boala care ne raneste si ne faramiteaza inima. De ce?

Mantra magică a iubirii în 2019 pentru fiecare zodie în parte

Daca esti sau ai fost victima infidelitatii, intrebarea care te macina si pe care ti-o pui de fiecare data este „De ce?”. De ce trebuie sa treci prin asta? De ce esti tu cea care trebuie sa sufere? De ce partenerul nu te mai iubeste?

Infidelitatea, boala incurabila: De ce nu scapam de ea?

Fiecare caz de infidelitate este diferit. Depinde de relatia pe care o ai, de comportamentul fiecaruia, de modul in care partenerul interactioneaza cu persoanele inselate. Care sunt tipurile de infidelitate si de ce nu scapam de aceasta?

Infidelitatea, boala incurabila: De ce nu scapam de ea?

1. Infidelitate din lipsa de conduita morala

Infidelitatea, boala incurabila: De ce nu scapam de ea?

Infidelitatea din lipsa de conduita morala apare in momentul in care partenerul este indragostit de perechea sa, este atras si atasat de aceasta, insa cedeaza tentatiei si intra intr-un joc sexual cu o alta persoana. In mod obisnuit, acest timp de infidelitate este determinat de anumite circumstante, precum consumul de alcool, dorinta de a face sex, dar si sentimentul placut al riscului.

Cu cat o persoana este apropiata de partener cu atat va fi mai apasat de vina din cauza escapadei sexuale. Cu toate acestea, teama de a fi prins va estompa sentimentul de vinovatie.

2. Infidelitatea din frica

Infidelitatea din frica se bazeaza pe sentimente puternice, precum teama, nelinistea si tulburarea. Exista persoane care se tem de angajament si de o relatie serioasa. Din aceasta cauza ele aleg sa insele, considerand ca daca sunt cu doua persoane in acelasi timp, isi dovedesc ca nu iubesc si ca nu sunt atasati de partenerul care le este alaturi. Cu alte cuvinte, astfel de persoane nu inseala pentru ca vor sa insele, ci doar ca sa isi demonstreze ca pot avea parte si atentia altor persoane.

3. Infidelitatea in stil romantic

Thich Nhat Hanh: Arta de a iubi cu adevărat
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: