Setari Cookie-uri

Infidelitatea, boala incurabila: De ce nu scapam de ea?

Infidelitatea, o boala care ne raneste si ne faramiteaza inima. De ce?

Infidelitatea in stil romantic apare in momentul in care partenerul se ataseaza de o persoana care nu este perechea lui. Fie este din cauza rutinei, fie sentimentele de dragoste se transforma in afectiune, iar pasiunea este inlocuita de obisnuinta, persoanele care inseala cu sufletul ranesc mult mai mult decat cele care inseala sexual. Motivul? In cazul infidelitatii in stil romantic este vorba despre sentimente, despre dragoste, atasament si nu despre o noapte care nu implica nimic mai mult decat sex.

Infidelitatea, boala incurabila: De ce nu scapam de ea?


De cele mai multe ori acest tip de infidelitate se desfasoara pe o perioada de timp indelungata, in care sunt facute angajamente si planuri de viitor.

4. Infidelitatea din lipsa de iubire

Infidelitatea din lipsa de iubire apare atunci cand in relatiile serioase nu a existat si nici nu va exista niciodata dragoste. Astfel de relatii sunt destul de rare acum deoarece nu mai exista obligatia de a te casatori cu o persoana pe care nu o iubesti. In cazul relatiei la intamplare nu exista nici dorinta sexuala si nici angajament, ci doar doua persoane fara sentimente, care se multumesc cu faptul ca sunt impreuna.

Persoanele care inseala considera aceste aventuri precum un drept de a cauta ceea ce nu primesc in relatia actuala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.