Setari Cookie-uri

Vanilla Girl: 4 idei kinky pentru un sex salbatic

Sa scoatem fiara salbatica din femeia de la cratita.

Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a readuce pasiunea intre voi:

1. Ce zici de o conversatie kinky?

Totul incepe cu o discutie. Un singur cuvant si iti poti schimba partenerul intr-o fiara gata de “vanatoare”. Daca nu ai vorbit pana acum cu partenerul despre fanteziile sexuale si iti este teama sa nu interpreteze gresit, poti spune ceva de genul “Stii, am vazut intr-un film cum o femeie isi lega iubitul la maini cand faceau sex. Mi s-a parut interesant. Vrei sa incercam?”. Niciun barbat nu refuza absolut nimic cand vine vorba despre sex si fantezii sexuale.

2. Incepeti treptat

Nu aveti cum sa incercati totul deodata. Pentru inceput puteti merge la un shopping… de jucarioare. Vibratoare, inele cu vibratii, chilotei comestibili, catuse, nuieluse. Orice iti doresti pe plan sexual poti gasi in sex shopuri.

Citește și:

Sfat: nu folosi toate jucariile deodata. Nici nu cred ca ai cum, insa nu incerca asta. Trebuie doar sa aduci un plus de senzualitate si erotism in relatia ta: tine lumina aprinsa sau foloseste lumanari parfumate, poarta o lenjerie intima transparenta sau un costumas sexy. Puteti incerca sa jucati si niste roluri erotice. Nu uita, atata timp cat esti la tine in dormitor, alaturi de partenerul tau… totul este posibil.

3. Trezeste simturile partenerului tau

Reaminteste-ti de fiecare data cand este cazul: Sexul inseamna placere, nu obligatie. Nu trebuie sa incerci din greu si sa faci mult prea multe lucruri pentru a fi satisfacuta. Insa, exact ca si tine, barbatul are nevoie de un preludiu. Asa ca pune-te pe treaba!

Sexperimenteaza: incearca sa bei ceai de menta inainte de a face sex oral sau sa iti saruti partenerul in zone diferite ale corpului (exemplu: incheietura mainii, gat, abdomen, sani, penis), atingandu-l doar cu buzele. Musca, linge sau maseaza.

Citește și:

    4. Fii creativa

    Pe plan sexual creativitatea este sinonima cu filmele pentru adulti. Nu iti fie teama sa te uiti alaturi de partenerul tau la filmele pornografice. Pe langa faptul ca iti ofera un preludiu incitant, acestea sunt destul de educative: pozitii sexuale ciudate, roluri erotice, costumatii sexy.

    Vizionare placuta


    Kudika
    4 Mai 2012
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.