Sexul cu un barbat mai in varsta inca starneste controverse. Dureaza mai putin sau dimpotriva, ofera o placere mai intensa? Afla care este adevarul din spatele celor mai cunsocute mituri despre partidele de sex cu un iubit trecut de prima tinerete.

1. Dureaza mai putin

Deloc adevarat! Doar pentru ca este mai in varsta, asta nu inseamna ca este mai putin potent. Dimpotriva, un barbat experimentat stie sa prelungeasca actul sexual. Stie sa ofere un preludiu mai lung pentru a-ti spori placerea, asadar va fi dornic sa iti arate tot ceea ce a invatat.

Sexul pe plaja: Cum te astepti sa fie si cum este de fapt
mituri despre sex

2. Este respingator

Fals! Atata timp cat te trage si ai ajuns de buna voie in pat cu el, sexul cu un iubitul mai in varsta nu are de ce sa fie respingator. O partida fierbinte are nevoie in primul rand de dorinta si un strop de romantism, nu doar de actiune. De asemenea, daca te regasesti printre femeile care adora sa fie conduse si protejate in pat, cu siguranta o sa ai parte de o viata sexuala satisfacatoare.

3. Plictiseste

Inca un mit care poate fi daramat. Este adevarat, partenerii mai in varsta au nevoie de un preludiu mai lung pentru a obtine o erectie puternica si de durata. Insa, acest lucru nu ar trebui sa deranjeze. El poate avea la fel de multa energie odata ce va fi suficient de excitat.

Placerea din Sud! 20 Orgasme pentru fiecare femeie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: