Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa stii cand mergi la un blind date

Te pregatesti pentru un blind date? Uite ce ar trebui sa stii inainte de marea intalnire!

3. Imbraca-te cat mai confortabil

Atunci cand te simti bine in pielea ta si persoana care iti este alaturi va empatiza cu tine. Atentie, asta nu inseamna ca trebuie sa te imbraci in cea mai scurta rochie din dulap, doar pentru ca asa stii ca esti atragatoare. Trezeste-i interesul printr-un decolteu discret, dar lasa-l sa te descopere treptat, nu de la prima intalnire.

Gandeste-te ca nu v-ati mai vazut niciodata si acesta este primul vostru contact direct. Prima impresie are de aceasta data o importanta foarte mare.

bind date, o intalnire pe nevazute

sursa foto: www.shutterstock.com

Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

4. Nu exagera cu machiajul

Aplica aceeasi regula folosita si in vestimentatie. Cu cat mai discret, cu atat mai bine. Nu exagera cu fondul de ten sau pudra. Doar nu vrei sa creada ca ascunzi cine stie ce semne ori cicatrici. De asemenea, rujul rosu aprins lasa-l pentru intalnirile viitoare.

Citește și:

5. Lasa telefonul pe silent

Daca te gandesti ca ii vei starni interesul si spiritul competitiv butonand permanent telefonul la intalnire, te inseli. O sa-i transmiti nesiguranta si va crede ca nu esti interesata de persoana lui. De asemenea, ar putea lua in calcul si varianta ca nu esti sincera. S-ar putea gandi ca mai ai si alti admiratori care te cauta si el este doar unul din multime.

Poti sa raspunzi la un telefon foarte important, dar in rest fii rezervata. Seteaza telefonul pe silent si acorda-i atentia cuvenita potentialului tau iubit, daca vrei sa primesti acelasi tratament.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.