Setari Cookie-uri

Cele 10 mistere ale vietii de cuplu

O relatie este ca o adevarata aventura. Descopera semnificatia celor 10 taine prezente in viata de cuplu.

4. Increderea

Se castiga cu greu, dar se destrama foarte repede. Odata pierduta, increderea nu mai poate fi recapatata usor. Atrage dupa ea certuri si nemultumire. In relatiile mai putin solide, lipsa ei poate prevesti chiar despartirea.

Care este importanta increderii in viata de cuplu? Conteaza mai mult decat compatibilitatea si dorintele comune. Este un drum dificil care se cladeste in timp; poate fi reconstruit dar nu va mai fi niciodata ca la inceput.

5. Sacrificiul

Poti sa vorbesti despre sacrificiu doar atunci cand iubesti cu adevarat. Cand preferi sa renunti la bucuria ta pentru a-l vedea fericit pe celalalt. Sacrificiul inseamna sa stii sa pierzi o lupta pentru a castiga un razboi. Anumite lucruri nu pot fi negociate. Intr-un cuplu nu alegi doar iubirea, ci si bunastarea si linistea emotionala.

A renunta, inseamna a opta pentru ceva mai bun. Este important sa poti sa cedezi atunci cand nemultumirile se aduna. Chiar daca aduce nefericire, de cele mai multe ori sacrificiul devine un motiv de bucurie.

Citește și:

sacrificiul in cuplu

6. Dorinta de schimbare

Niciodata sa nu te complaci in iluzia relatiei potrivite. Relatia perfecta nu exista. Chiar daca esti fericita alaturi de iubitul tau, maine ai putea sa pierzi ceea ce ai obtinut astazi. Intr-un cuplu dorinta de schimbare prevesteste curiozitate si nemultumire. Incearca sa previi din timp dorinta de nou si atunci cand isi face aparitia, ai grija sa fii tu prima optiune.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.