Setari Cookie-uri

Cele 10 mistere ale vietii de cuplu

O relatie este ca o adevarata aventura. Descopera semnificatia celor 10 taine prezente in viata de cuplu.

7. Dependenta

Dincolo de dragoste se naste dependenta emotionala. Intr-un cuplu este firesc sa existe o legatura stransa. Sentimentul ca partenerul a devenit ca un drog pentru tine nu indica un atasament sanatos. Dependenta poate ascunde teama, esecuri mai vechi, egoism si se indeparteaza de iubire.

Cand o relatie nu se mai afla pe drumul cel bun aceasta obinuinta ajunge sa dauneze in mod iremediabil. Analizeaza-ti sentimentele si discerne intre obsesie si iubire.

dependenta

8. Tentatia

Este inevitabila in viata de cuplu a partenerilor. Poate fi doar un test, dar poate fi si un semn. Cand tentatia este inlocuita de o atractie puternica nu mai poate fi ignorata atat de usor. In loc sa eviti adevarul, pune-ti cateva intrebari esentiale. Esti fericita? Mai esti indragostita? Gresesti daca te complaci intr-o relatie doar pentru ca ti-e teama de nou. Cand o sa te hotarasti sa risti poate fi prea tarziu.

Citește și:

9. Curiozitatea

Influenteaza in bine o relatie. Tine rutina la distanta si mentine aprins interesul. Ca sa nu se transforme intr-o influenta negativa, curiozitatea trebuie impartasita. Pune orice intrebare cu voce tare si vorbeste despre dorintele tale.

10. Contrastele se atrag. Sau nu?

Cine se tachineaza se iubeste, asa spune o vorba din popor. Doi parteneri care gandesc diferit se vor completa treptat, incercand sa invete cat mai mult unul de la celalalt. Contrastele se atrag dar nu intotdeauna rezista impreuna. Cand nepotrivirile de caracter se adancesc apar diferentele iremediabile.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.