Setari Cookie-uri

13 lectii despre Relatii si Iubire de la Cenusareasa!

Iata care sunt in viziunea lui Wendy Paris regulile relatiilor si ale fericirii pe care le invatam din povesti:

Cenusareasa alege CONSTIENT sa fie buna…

3. Cenusareasa este tratata urat si nedrept de mama ei vitrega, iar de iubire sau afectiune nici nu poate fi vorba. Cenusareasa alege insa sa isi pastreze un fond interior bun. Chiar daca pare insignifiant, este ‘ceva’ sa ai puterea de a avea un comportament ‘normal’ si pozitiv atunci cand esti inconjurat de comportamente si exemple negative.

Cenusareasa are curajul sa profite de oportunitatile care i se ofera…

4. Cenusareasa are curajul de a profita de oportunitatile care ii ies in cale. Atunci cand in peisaj apare zana-nasa, Cenusareasa nu refuza sansele care i se ofera spunand: “Nu, este prea frumos si prea bine ca sa fie adevarat.”. Cenusareasa stie ca daca ceva arata prea bine ca sa fie adevarat, tot poate sa fie adevarat. Nu se complace in situatia ei nefericita, insa confortabila si sigura si incearca (ACTIONEAZA!) sa iasa din zona ei de confort. Cenusareasa stie ca merita sa fie fericita si ca, in ciuda ghinionului ei indelungat, o sa aiba parte de noroc.

Citește și:

Cenusareasa nu insista in starea sa de nefericire…

5. Cenusareasa este o femeie puternica. O femeie mai slaba, in locul ei, in fix aceleasi circumstante ar fi cedat moral si emotional. O femeie mai putin puternica ar fi intrat intr-o depresie puternica, s-ar fi complacut in nefericirea sa, ar fi incetat sa mai sper sau sa mai viseze sau ar fi facut compromisuri urate pentru a scapa din situatia respectiva.

Citeste mai multe lectii despre Relatii si Iubire pe Garbo!

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.