Setari Cookie-uri

Dieta sexuala: filme, sex si jucarii

Un plus de erotism nu strica.

De o saptamana sunt la dieta… sexuala. Nu prea sunt la curent cu noutatile in materie erotica. Mie imi place traditionalul hatza hatza, fara prea multe accesorii prin jur. Barbatul imi este de ajuns pentru a fi implinita sexual. Trebuie numai sa il am. In rest stiu ce sa fac, cum sa fac si cat sa fac.

Este pentru a doua oara cand ma uit la Californication (si abia astept sa inceapa noul sezon) si incerc sa invat ceva despre prietenia sexuala dintre un barbat si o femeie. Sunt sigura ca Hank (actorul principal) si Samantha (Sex and the City) ar fi cuplul perfect.

Am zis ca e momentul pentru o schimbare

Am incercat sa ma pun la curent cu noutatile. Si aici ma refer la partea erotica, si nu sexuala: filme pentru adulti si jucariile sexuale. Am auzit ca aceste mici accesorii ne-ar putea schimba complet viata daca ar fi folosite cu regularitate.

Citește și:

Filmele erotice

Primele filme pentru adulti vizionate iti provoaca greata. Nu intelegi de ce te uiti la asa ceva, cand ai putea sa il opresti si sa continui cu o partida obisnuita, in cre excitarea se face cu efortul depus de partener, si nu cu o partida de sex fictiva. O data ce iti extinzi orizonturile, ajungi sa te obisnuiesti cu filmele erotice incat chiar le faci ingrediente principale ale preludiului tau.

Filmele pentru adulti sunt toate la fel, insa cu un continut diferit: actori care seamana (femei siliconate, barbati cu stremeleagurile cat un palos), scenariu fara prea multe cuvinte (insa multe tipete si gemete) si deznodamant identic. Pozitiile sunt, insa, pe cat de ciudate, pe atat de provocatoare.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.