Setari Cookie-uri

Dieta sexuala: filme, sex si jucarii

Un plus de erotism nu strica.

Putine sunt persoanele care nu s-au uitat in viata lor la un film pentru adulti. Macar din curiozitate, si tot ai lasat timp de cateva minute pe canalul care isi schimba “frecventa” la miezul noptii. Si, ca sa fim sincere, astfel de filme ajung sa fie chiar educative la un moment dat: pozitii noi, tehnici prin care iti poti surprinde partenerul si locuri ciudate pentru a pune in practica teoria sexuala.

Jucariile sexuale

Sursa foto: Shutterstock.com

La capitolul jucarii as cam avea nevoie de ajutor. Nevoie mare. In noptiera mea sta la loc de cinste un dildo, mulaj de pe ciocoflenderul partenerului meu. In rest, cam bate Crivatul pe acolo. Nu halate de asistenta, bilute sau stimulatoare pentru sfarcuri. Nu suport nici macar vibratorul din cauza zumzaitului gen “bzzz”sau “vrrrr” pe care il fac si nu ma lasa sa ma concentrez. In loc de catuse foloseam esarfe, iar mierea si frisca la tub au inlocuit cu usurinta ani intregi chiloteii comestibili. Imi place sa improvizez, decat sa scot de fiecare data din sertar “artileria grea”, care o data cu timpul devine chiar rutina.

Citește și:

Dar am facut o exceptie pentru dieta mea sexuala. Asa ca mi-am luat o zi libera de la dragul meu laptop si am hoinarit prin sex shop-uri. Era ca si cum intram intr-o alta era, cea in care aerul este curat si sexul murdar. Am ramas putin socata deoarece nu credeam ca exista industria porno este atat de extinsa: am gasit accesorii de care habar nu avem sau pe care nici macar nu stiam cum sa le tin in mana si la ce sunt necesare. Nu am indraznit prea multe, am cumparat doar niste papucei de casa cu o mataranga atarnand, un gel pentru masaj si un CD cu muzica potrivita pentru o partida de nebunii.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.