Setari Cookie-uri

Vocabular kinky: 15 cuvinte obraznice pe care trebuie sa le stii

De azi ne extindem orizonturile.

Foto: Shutterstock

2. Blow job = sex oral. Cu cat il faci mai des, cu atat iti place mai mult.

3. Cunnilingus = sex oral, numai ca barbatul ofera placere femeii. Daca vrei ca barbatul sa mai revina intre picioarele tale, aminteste-ti ca iginea este foarte importanta.

4. Climax = punctul culminant al unui orgasm sexual. Stiai ca orgasmul este de mai multe tipuri: clitoridian, vaginal, mamar si anal. Eu zic ca este timpul sa iti pui partenerul la treaba.

5. Three-way = partida de sex ce include 3 persoane: doi barbati si o femeie, doua femei si un barbat, trei barbati sau, de ce nu, trei femei.

6. Swing = stil de viata in care mai multe perechi fac schimb de parteneri pentru partide sexuale. Swingul are de obicei loc la petrecerile private sau in cluburile special amenajate pentru astfel de jocuri sexuale.

7. Fuckbuddy = prieten cu care faci sex si fata de care nu ai nici obligatie.

Citește și:

8. Punctul P = daca femeile au Punctul G, atunci de ce sa nu aiba si barbatii un punct al lor? Asa ca a luat nastere Punctul P (sau glanda prostatica). Punctul P se afla in interiorul rectului, este de marimea unei nuci si poate fi stimulat intern sau prin perineu.

9. Foarfecele = pozitie sexuala, in care femeia isi tine picioarele sus in aer (corpul ei luand forma unei foarfece), in timp ce barbatul se aseaza in genunchi si o penetreaza. Femeia poate controla penetrarea in functie de cat de sus ridica picioarele.

10. Fulgerarea = penetrarea femeii de catre barbat: acesta introduce un deget in vagin si unul in anus. Este denumita „fulgerare” deoarece de cele mai multe ori te ia prin surprindere cel de-al doilea degetel.

11. Pozitia swami = femeia se aseaza in poala partenerului, pozitionandu-si picioarele in jurul acestuia. Pentru sprijin, aceasta fie isi tine mainile pe saltea, fie pe umerii barbatului, in timp ce partenerul o ajuta sa se miste.

Citește și:

Foto: Shutterstock

12. Anilingus = sex oral, numai ca de data aceasta limba coboara mai la sud (in zona anusului).

13. S&M = practica sexuala (sado-masochism), asociata cu durerea, ce are la baza dominarea si umilirea partenerului in scopul obtinerii satisfactiei sexuale.

14. Dildo = jucarie sexuala din cauciuc (sau alt material), ce imita perfect forma unui penis si pe care femeile il folosesc pentru a se autosatisface.

15. Sex tantric = o forma diferita de sex, ce are la baza experimentarea placerii intense si crearea unei legaturi foarte intime cu partenerul. Acesta mai este denumit si sex sacru deoarece nu presupune penetrare, ci doar excitare.

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.