Setari Cookie-uri

Top 30 obiceiuri feminine pe care barbatii nu le suporta

Defectele femeilor in ochii barbatului.

4. Alintatul in public. Poti sa ii arunci o privire afectuoasa in timp se il mangai pe cap, dar iubitel si iepuras sunt apelative care trebuie sa ramana doar in intimitatea voastra.

5. Santajul emotional. Daca m-ai iubi cu adevarat ai face asta pentru mine. Nu-i asa ca replica aceasta iti este destul de cunoscuta?

6. Barfa cu fetele. Barbatii nu vor intelege niciodata placerea de a pierde jumatate din zi cu prietenele, palavragind despre viata altor femei.

7. Certurile in public. Chiar daca a uitat din nou sa stranga masa si hainele-i troneaza iar in mijlocul camerei, asteapta sa fiti intre patru ochi pentru a-i face observatie.

8. Mania perfectiunii. Ati mancat, trebuie sa speli vasele. V-ati trezit din somn? Atunci trebuie neparat sa faci patul chiar daca el ar mai lenevi macar 10 minute dupa micul dejun.

9. Nehotararea. Esti indecisa si oferi intotdeauna raspunsuri imprecise la cele mai simple intrebari.

Citește și:

10. Plansul la filmele siropoase. In timp ce el mai are putin si adoarme, tu ai consumat deja un pachet de servetele si il acuzi ca este un insensibil.

11. Flirtul cu altul. Barbatii nu sunt atenti la detalii, dar fii sigura ca vor observa imediat schimbul de priviri rapid pe care l-ai avut cu chelnerul acela dragut.

12. Scuzele pentru a scapa de sex. Dupa ce te-ai ridicat de la masa, brusc a inceput sa te doara capul si trebuie sa te bagi la somn.

13. Testele capcana. Il trimiti sa iasa cu baietii, dar in sinea ta abia astepti sa faca o greseala ca apoi sa-i reprosezi ca nu te apreciaza.

14. Minciunile nevinovate. Nu m-am suparat, inseamna de fapt, da, sunt foarte suparata pe tine dar trebuie sa ghicesti singur motivul.

15. Rujul rosu senzual. Da, arata provocator be buzele tale dar decat sa i se intinda si lui pe buze va prefera sa nu te mai sarute toata seara.

Citește și:

16. Parfumul puternic. Insisti sa folosesti jumatate din sticluta de parfum, desi ti-a spus ca este foarte puternic si aroma lui ii provoaca dureri de cap.

17. Telefoanele de control. Cand este plecat cauti tot felul de scuze pentru a-l suna ca sa stii ce face.

sursa foto: shutterstock.com

18. Eterna dilema. La ce te gandesti? Aceasta intrebare il surprinde mereu pe picior gresit, deoarece niciun raspuns nu va fi pe placul tau.

19. Vorbitul in timpul filmului. Da, poate intuitia ta functioneaza dar nu poti stii pe de rost scenariul si replicile actorilor.

20. Ii incalci spatiul personal. Desi ati petrecut impreuna ultimele weekenduri, stai suparata o saptamana pentru ca a iesit o seara cu baietii.

21. Intrebi si raspunzi. Daca stii deja raspunsul la intrebare, de ce trebuie sa mai ceri si parerea lui.

22. Vorbesti prea tare. Da, este deranjant si totodata il intimideaza atitudinea ta superioara.

Citește și:

23. Hainele largi. Barbatii adora hainele sexy care iti pun silueta in evidenta, nicidecum tricourile largi, lipsite de feminitate.

24. Dieta permanenta. La restaurant trebuie sa sariti peste desert pentru ca, din nou, tu esti la cura si trebuie sa slabesti.

25. Uitatul in oglinda. Nu va intelege niciodata de ce pierzi atata timp uitandu-te in oglinda cautand defecte peste defecte.

26. Comparatiile. Nimic nu poate fi mai enervant decat sa il compari constant cu fostul tau iubit care era mai atent sau cu actoul tau preferat care este atat de sexy.

27. Indepenta ta. Din cand in cand lasa garda jos si da-i voie sa te protejeze.

28. Plangerile despre vreme. Acum e prea cald, dimineata e prea frig; niciodata nu esti multumita de vreme si faci o tragedie din asta.

29. Urmele de ruj pe camasa. Sunt sexy in filme dar in realitate nu reusesc decat sa faca o impresie neplacuta.

Citește și:

30. Dorinta de control. Ii impui ce sa imbrace si ii reamintesti cum trebuie sa se comporte in prezenta alor tai.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.