Setari Cookie-uri

13 Alimente nocive pentru sex

Afla ce alimente iti scad apetitul sexual.

Le adaugi frecvent in alimentatia ta? Mai gandeste-te de doua ori daca vrei sa te bucuri de o viata sexuala activa!

1. Teiul: Daca ai chef de nebunii seara cu iubitul tau nu-i servi un ceai de tei. Este calmant si aromat, dar nu peste mult timp, efectul lui binefacator il va trimite cat mai repede la culcare. Teiul este remediul perfect pentru un somn linistit, nicidecum pentru vreo noapte alba fierbinte.

2. Menta: Aceasta planta inmiresmata imbunatateste digestia si respiratia, dar afecteaza apetitul sexual. Menta este responsabila pentru scaderea testosteronului, asadar renunta sa servesti vreun mojito daca ai ganduri mari dupa petrecere.

3. Prajiturile: Invata sa sari peste desert. Prajiturile iti ameninta silueta, insa iti pot crea neplaceri si in viata intima. Zaharul ingreuneaza circulatia sangelui si in loc sa sporeasca placerea, reduce apetitul sexual.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

4. Alimente bogate in grasimi: Ca si prajiturile, toate alimentele bogate in grasimi produc efecte neplacute organismului. Grasimile lenevesc metabolismul si libidoul, asadar trebuie reduse in alimentatie.

5. Apa tonica: Tonicul contine extract de chinina si aceasta planta scade testosteronul. Asadar, fara apa tonica sau gin tonic seara, cand aveti chef de prostioare.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.