Setari Cookie-uri

12 Intrebari pe care trebuie neaparat sa le pui inainte sa spui DA

Inainte de a face pasul cel mare, asigura-te ca el este alesul inimii tale!

Iata 12 intrebari pe care trebuie sa le pui inainte sa te casatoresti

Nota: nu trebuie sa ii adresezi neaparat intrebarea direct. Si in nici un caz nu trebuie sa ii adresezi intrebarile ca un interogatoriu. Ideea este ca tu pe parcursul relatiei sa urmaresti aceste subiecte astfel incat atunci cand iei decizia de a te casatori sa stii raspunsul la ele.

1. Ai vreun viciu? (de exemplu: jocuri de noroc, cumparaturi, probleme cu bautura/mancarea/sexul, etc)?

O intrebare obligatorie. Vrei sa stii daca partenerul tau are vreun obicei rau care va va afecta relatia. Majoritatea persoanelor au cel putin un viciu. Un sigur obicei rau, daca nu este tratat, poate destrama o relatie. Daca nu intrebi, parterenul tau s-ar putea sa nu iti spuna.

2. Care sunt aspiratiile tale pe plan financiar si cum le vei atinge?

Majoritatea divorturilor sunt cauzate de stresul financiar dintr-o relatie. Obiectivele pe plan financiar sunt benefice pentru o casnicie, asa ca asigura-te ca pui aceasta intrebare. Nu vrei sa astepti 5 ani dupa casatorie ca sa descoperi ca partenerul tau nu are niciun fel de aspiratii si planuri in acest sens.

Citește și:

3. Ce influenta va avea familia ta in casnicia noastra?

Este probabil o idee buna sa afli din timp daca mama-soacra va lua deciziile importante in mariajul tau sau daca opinia ei va avea o influenta puternica asupra vietii voastre.

4. Cum ne vom distra in fiecare saptamana (de exemplu: mers la film)? Vom merge in vacanta anual (sau mai des sau mai rar)?

Ar fi benefic pentru amandoi sa ajungeti dinainte la un acord in legatura cu activitatile si vacantele voastre.

5. Cati copii vom avea si cum ii vom educa?

Cu siguranta o intrebare importanta. O educatie defectuasa a copiilor poate pune in pericol si relatia voastra; asigura-te ca discuti despre acest aspect cu partenerul.

6. Cum definesti tu pentru totdeauna, iertare si fidelitate?

O intrebare foarte importanta, poate chiar cea mai importanta. Vrei sa stii daca partenerul planuieste sa fie cu tine (si numai cu tine) pentru totdeauna. De asemenea, vrei sa stii daca te va ierta usor atunci cand va certati.

Citește și:

7. Cum vei arata in 20 de ani?

O alta intrebare buna, deoarece nu vrei sa astepti pana cand partenerul tau a luat 20 de kg in greutate ca a discutati despre preferintele fiecaruia. Inainte de casatorie, discutati despre preferintele voastre. De asemenea, trebuie discutat cum veti proceda amandoi pentru a obtine si a pastra rezultatele dorite pe acest plan.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.