Bune la pat!

Bune la pat!
Kudika
24 August 2012

In fiecare dimineata imi verfic email-urile.

• Alta categorie sunt persoanele care cred ca tot ce au de oferit intr-o relatie este sexul si cred ca daca nu practica, iubirea se va destrama.

• Un tipar des intalnit sunt persoanele Casanova, care te atrag sexual prin felul lor de a fi. Specialistii spun despre acestia ca de fapt acest magnet sexual denota faptul ca vor sa fie iubiti, ei se dispretuiesc si simt ca nimeni nu-i poate iubi de aceea ei cred ca tot ce pot oferi este doar sex, deci cei prea atragatori sexual nu sunt decat niste fiinte sensibile care vor sa fie iubite.

O persoana sanatoasa fizic, mental, fara probleme de personalitate practica sexul ca pe o exprimare a iubirii.

Persoanele cu respect de sine scazut, care nu se iubesc pe ei insisi, cei care nu isi adora corpul sau nu au un nivel de comunicare ridicat, practica sexul pentru a domina sau pentru prestigiu de sine, pentru ei partenerul devine un obiect folosit propriilor nevoi.

Revin la intrebarea mea:

„Te ajuta cartile sa fii buna la pat?”

Da! si Nu!

Da - pentru ca o carte te poate invata sa te iubesti, sa-ti recapeti increderea in sine. Cartile pot deveni psihologul tau personal. O carte te ajuta sa cunosti, si sa fii mai inteligenta. Cartile au puterea de a-ti raspunde intrebarilor despre tine. Cartile te ajuta sa iti dezvolti talentul de a comunica si sa afli de ce sexul nu este rusinos.

Nu – pentru ca doar teoria isi pierde valoarea, asa ca treci si la practica. Aplica ce citesti si fii atenta la schimbari.

Comunica mai mult cu partenerul tau si intreaba-l ce ii place si ce nu-i place.

Sau poti veni cu intrebarea subtila „De ce unele femei nu sunt bune la pat?”

Despre mine sau multe idei si sfaturi despre carti afli pe www.provocartea.ro, unde recomand cartile pe care le-am citit si pe care le citesc. Fiecare carte pentru mine are o poveste si vine cu o solutie pe care o impartasesc cu tine.

Mult succes spre perfectiune!

Ana Ursa

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: