Setari Cookie-uri

Bune la pat!

In fiecare dimineata imi verfic email-urile.

Foto: Shutterstock.com

Si subconstientul nu ma lasa...

„Nu e sexul o forma de a-ti exprima iubirea?”

„Avem nevoie de tehnici pentru a iubi?”

Imi beau cafeaua si ies in gradina, inchid ochii si ma intreb ce carte mi-ar raspunde la intrebari. Inconstientul vine cu intrebarea bomba:

„Te ajuta cartile sa fii buna la pat?”

Respir adanc, de cateva ori, trec rapid prin amintirele noptilor mele de actiune, imi pun intrebari si analizez situatia.

Ajung la concluzia ca toti si toate putem fi buni la pat, depinde cat de evoluati si sanatosi mental suntem.
Sexul nu determina personalitatea, ci personalitatea determina sexul! Modul in care oamenii relationeaza cu ceilalti reflecta viata lor sexuala. Nu exista persoane bune sau nu la pat, ci felul nostru de a fi, cat de deschisi suntem corpului nostru si sexualitatii ne face sa fim mai buni.

Citește și:

Oamenii care se plang in viata vor primi plangeri despre activitatea lor sexuala, acelasi lucru este valabil pentru oamenii agresivi sau singuratici.

Stim cu totii beneficiile sexului: reproducere, iubire, un echilibru mental, fericire s.a.m.d., insa sexul ascunde si multe nevoi inconstiente ale ego-ului nostru. De exemplu:

• Unele persoane fac sex sa-si hraneasca mandria sau sa experimenteze o doza de triumf.

• Altii sa-si demonstreze iubirea sau sa-si elimine anxietatea.

• Alte persoane vad sexul pacatos si murdar pentru ca se dispretuiesc pe ei insisi.

• Alta categorie sunt persoanele care cred ca tot ce au de oferit intr-o relatie este sexul si cred ca daca nu practica, iubirea se va destrama.

• Un tipar des intalnit sunt persoanele Casanova, care te atrag sexual prin felul lor de a fi. Specialistii spun despre acestia ca de fapt acest magnet sexual denota faptul ca vor sa fie iubiti, ei se dispretuiesc si simt ca nimeni nu-i poate iubi de aceea ei cred ca tot ce pot oferi este doar sex, deci cei prea atragatori sexual nu sunt decat niste fiinte sensibile care vor sa fie iubite.

Citește și:

O persoana sanatoasa fizic, mental, fara probleme de personalitate practica sexul ca pe o exprimare a iubirii.

Persoanele cu respect de sine scazut, care nu se iubesc pe ei insisi, cei care nu isi adora corpul sau nu au un nivel de comunicare ridicat, practica sexul pentru a domina sau pentru prestigiu de sine, pentru ei partenerul devine un obiect folosit propriilor nevoi.

Revin la intrebarea mea:

„Te ajuta cartile sa fii buna la pat?”

Da! si Nu!

Da - pentru ca o carte te poate invata sa te iubesti, sa-ti recapeti increderea in sine. Cartile pot deveni psihologul tau personal. O carte te ajuta sa cunosti, si sa fii mai inteligenta. Cartile au puterea de a-ti raspunde intrebarilor despre tine. Cartile te ajuta sa iti dezvolti talentul de a comunica si sa afli de ce sexul nu este rusinos.

Nu – pentru ca doar teoria isi pierde valoarea, asa ca treci si la practica. Aplica ce citesti si fii atenta la schimbari.

Citește și:

Comunica mai mult cu partenerul tau si intreaba-l ce ii place si ce nu-i place.

Sau poti veni cu intrebarea subtila „De ce unele femei nu sunt bune la pat?”

Despre mine sau multe idei si sfaturi despre carti afli pe www.provocartea.ro, unde recomand cartile pe care le-am citit si pe care le citesc. Fiecare carte pentru mine are o poveste si vine cu o solutie pe care o impartasesc cu tine.

Mult succes spre perfectiune!

Ana Ursa

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.