5 Tipuri de femei de care fug barbatii

5 Tipuri de femei de care fug barbatii
Kudika
29 August 2012

Tu te regasesti printre ele?

Fiecare femeie este diferita, insa cand vine vorba despre tipologii ne putem regasi in cateva: femeia obsedata de curatenie, femeia fashionista, femeia care adora shoppingul, femeia infidela, femeia gospodina sau femeia pasionata de… barbati. Sunt multe moduri prin care ne putem da seama ce fel de persoane suntem. Insa exista 5 tipologii extrem de importante care ii pun pe fuga pe barbati:

Atentie! Acesta este un articol dedicat femeilor sincere, care isi accepta defectele. Daca te consideri femeia perfecta, iti propun sa nu citesti acest articol – iti va scoate prea multe riduri!

Foto: Shutterstock.com

1. Femeia guraliva

Femeia guraliva este femeia care da tot din casa: fie ca este de bine, fie ca este de rau ea are oricand cate ceva de povestit. Si nu doar prietenilor. Orice persoana intra in contact cu ea ii afla intreaga poveste a vietii.

Sa va zic ce s-a intamplat aseara: a avut probleme cu vantul la pupa!”- le-ar spune ea prietenelor cu care iese pentru a le pune la curent cu noutatile din viata ei. Ce-i drept, acest tip de femeie este cea mai prietenoasa: vorbeste cu toata lumea, stie cum sa intretina o conversatie si, cel mai important, stie cele mai bune bancuri (doar sunt inspirate din viata ei!).

2. Femeia depresiva

Of, de ce mi se intampla numai mie?” – ti se pare cunoscuta aceasta expresie?

Nesiguranta, durere, pesimism, neincredere in propria persoana. Cine ar vrea sa stea alaturi de o femeie care nu stie cum sa fie fericita? Pentru ea viata este un drum presarat cu durere. Indiferent de situatie, femeia depresiva pune raul in fata si refuza sa faca ceva pentru a isi schimba atitudinea.

Scrie pe capac ca ai castigat o sticla de Cola? Daca e o pacaleala?

3. Femeia sef

Spala vasele, strange masa, pune la spalat, sterge aragazul, da cu matura.” – am ratat ceva? Nu zic ca femeia sef nu face nimic, ci din contra – ajuta, insa uita ca intr-un cuplu nu ar trebui sa existe superioritate. Cat de mascul se mai simte un barbat care este impins de la spate si caruia i se aminteste ca trebuie sa stearga chiuveta de fiecare data cand da drumul la apa?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri